„Pig”

Мъж се събужда сам насред пустинята с черна качулка на главата и ръце завързани зад гърба. На прага на смъртта той е намерен от жена, която живее сама в пустинята и успява да го върне към живота. Когато се връща в съзнание мъжът разбира, че има амнезия и няма представа кой е. Единствената следа към миналото му е хартийка в джоба му, на която е написано „Мани Елдер” и тя го отвежда към Лос Анджелис. Но нещата и хората не са такива каквито изглеждат и уликите, които събира, водят до нещо по-голямо и по-необичайно, отколкото мъжът си е представял някога.

Това е синопсисът на фантастичния независим хит на Хенри Бари „Pig”, който се окичи с наградата за най-добър филм на тазгодишния Лондонски сай-фай фестивал и за който чуваме страхотни неща и следователно нямаме нищо против да гледаме.

Преди това обаче, ще трябва да се задоволим с трейлъра.

(чрез  QuiethEarth)

Определено филмът изглежда интригуващ и от всеки кадър лъха на „независимост”, което може да е само в негов плюс. Още веднъж да повторим – нещата, които чуваме за него са страхотни и дори и да се окажат само на половина верни, смятаме, че пак ще си заслужава.

На официалния сайт на филма може да откриете още един трейлър, снимки, комикс както и още доста интересни неща.

„Pig”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Саундтрака е почти нота по нота ‘полифония’ от Акира. Иначе е готино, да