jack-reacher-2-tom-cruise12222

Подхождайки към тази новина се изненадахме, че са изминали цели четири години, откакто видяхме „Джак Ричър” – първата екранизация по изключително популярната серия от романи на Лий Чайлд, посветени на бившия военен полицай Джак Ричър, по настояще живеещ извън системата скиталец, често забъркващ се в заплетени случаи.

Филмът на Кристофър МакКуори и Том Круз, който влезе в ролята на Ричър (кастинг, който разгневи доста фенове, тъй като физически двамата са тотални  противоположности), беше относително приятна екшън-кримка, която постигана скромен успех в боксофиса и не „крещеше” за задължително продължение, но като се има предвид, че цялата идея по заснемането му беше да се даде старт на филмова поредица, появата на ткова беше неизбежна.

Новият филм се нарича „Jack Reacher: Never Go Back” и е създаден по 18-тия роман от поредицата на Чайлд „Не се връщай”, в който Ричър се завръща в старата си военна база във Вирджиния, за да се срещне с новия командващ офицер майор Сюзан Търнър. Когато пристига обаче, нея я няма, а той е арестуван от заместника ѝ по обвинение в престъпление с 16-годишна давност. Междувременно непозната жена твърди, че Ричър е баща на 14-годишната ѝ дъщеря, и предявява иск за издръжка, а за капак е върнат и на военна служба.

Вижте първите снимки от филма (разпространени от People), на които виждаме поотупания  Круз и новата му екранна партньорка Коби Смълдърс, която влиза в ролята на Сюзан Търнър. Няма да ги коментираме подробно, тъй като няма смисъл – ще изчакаме трейлър, който би трябвало да се появи всеки момент, и тогава ще споделим мнение. Очакванията ни обаче са за нещо в стила на първия филм.

jack-reacher-2-tom-cruise-cobie-smulders jack-reacher-2-tom-cruise

По времето, когато течеше подготовката на „Jack Reacher: Never Go Back”, Кристофър МакКуори беше зает с работата си по „Мисията невъзможна: Престъпна нация” и се наложи той да бъде заменен на режисьорското столче от друг стар познайник на Круз – Едуард Зуик („Последният самурай”), който заедно с Маршал Херсковиц се нагърби да пренапише предварителния сценарий на Ричард Уенк.

Освен Том Круз и Коби Смълдърс, в ролите ще видим Робърт Непър, Даника Ярош, Олдис Ходж, Патрик Хюсингър, Холт МакКалъни, Тери Уибъл и други. Премиерата е 21 октомври.

За финал ви предлагаме един вероятно fanmade постер и ви оставаме с най-добрата (WTF) сцена от първия филм.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments