Поради причини, които вече сме споделяли, „Casa De Mi Padre” на Уил Феръл ни е легнал на сърцето и не можем да изразим радостта си от факта, че той се оказа истински филм, а не някаква шега.

Сега, след едно неофициално промо и един кратък тийзър, най-накрая дойде време и за пълния, официален трейлър на „the biggest international motion picture of all time”. Вижте го и се насладете на екшъна, страстта, драмата, смеха, музиката!

Нека пак да повторим. Абсолютни кретени са това! Дори и една трета от атмосферата и усещанията от трейлъра да ги има във филма, ние ще сме предоволни. А откакто гледахме и „Мъж на ръба” има още една, много сериозна причина да искаме да гледаме филма и тя се нарича Дженезис Родригес. Какво да се прави, понякога на човек му трябва и още нещо, не само простотии.

А сега вижте поредицата от снимки, представени от EW, синопсиса на филма, както и най-новия му плакат.

Casa De Mi Padre - Уил Феръл и Ник Оферман

Casa De Mi Padre

Casa De Mi Padre - Уил Феръл и Дженезис Родригес

Casa De Mi Padre

Casa De Mi Padre - Уил Феръл и Диего Луна

Армандо Алварес (Уил Феръл) цял живот е работил в ранчото на баща си, но напоследък бизнесът не върви и има опасност Армандо да загуби фермата. За негов късмет точно тогава се завръща по-малкият му брат Раул (Диего Луна), който е забогатял и обещава да изплати дълговете. Проблемът е, че Армандо се влюбва в красивата годеница на брат си, който от своя страна се оказва много съмнителен бизнесмен. Така семейството и семейното ранчо се оказват в конфликт с най-могъщия наркотрафикант в Мексико (Гаел Гарсия Бернал).

Casa De Mi Padre - плакат

Режисьор на „Casa De Mi Padre” е Мат Пийдмонт, а в ролите са Уил Феръл, Диего Луна, Гаел Гарсия Бернал, Дженезис Родригес, Ник Оферман и др.

Премиерата е 16 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments