„Casa de mi Padre”

Първата ни асоциация, когато гледахме трейлъра на „Casa de mi Padre” с Уил Феръл, беше „Noches De Pasion con Senor O’Brien” и това трябва да е достатъчно, за да ви убеди в качествата на клипа. Ако не сте гледали „The Tonight Show with Conan O’Brien” и не знаете какво е „Noches De Pasion con Senor O’Brien”, нашите съболезнования, но можете много бързо и лесно да поправите грешката си. А ако сте запознати с премеждията на сеньор О’Брайън ще останете много доволни от абсурдния и супер забавен трейлър на „Casa de mi Padre”.

http://www.youtube.com/watch?v=dZxJJnuhCZc

Армандо Алварес (Уил Феръл) цял живот е работил в ранчото на баща си, но напоследък бизнесът не върви и има опасност Армандо да загуби фермата. За негов късмет точно тогава се завръща по-малкият му брат Раул (Диего Луна), който е забогатял и обещава да изплати дълговете. Проблемът е, че Армандо се влюбва в красивата годеница на брат си, който от своя страна се оказва много съмнителен бизнесмен. Така семейството и семейното ранчо се оказват в конфликт с най-могъщия наркотрафикант в Мексико (Гаел Гарсия Бернал).

Доколкото разбираме става дума за истински, пълнометражен филм, който ще излезе по кината незнайно кога, но все пак не можем да се отървем от чувството, че „Casa de mi Padre” е един от така популярните напоследък фалшиви трейлъри. Може би защото е режисиран от Мат Пийдмонт от „Funny or Die”. Funny it is!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments