Напоследък ни е доста трудно да следим всички проекти, в които е решил да участва Джон Кюсак – през последните три години той се е снимал в цели 18(!) филма – и в известна степен ни е далеч по-лесно да отбелязваме тези, които по незнайни причини е отказал, какъвто е случаят с „Hot Tub Time Machine 2”. Но точно в конкретния случай обръщаме внимание на негова изява.

Reclaim” е един от тези филми, които покрай стандартния си и силно клиширан сюжет леко претенциозно вмъкват някоя наболяла социална тема, за да покажат, видиш ли, че имат какво да „кажат” и не става дума за прост евтин трилър – в случая това е темата с измамите при осиновяването на деца. Конкретно, филмът разказва за американска двойка, която пътува до Пуерто Рико, за да финализира осиновяването на 7-годишно момиченце, което обаче изчезва безследно.

Във филма участват още Райън Филип, Рашел Лефевр, Джаки Уивър и Луис Гузман, които в известна степен го правят малко по-поносим. Или не? Вижте сами.

Относно качествата на филмите си Кюсак твърдо върви по стъпките на Никълъс Кейдж, а тук виждаме, че си позволява и същите нелепи прически. Друго не знаем какво да кажем. Ако някой реши да го изгледа, нека сподели как е. Ние ще пропуснем.

Вижте и няколко снимки.

Режисьор на „Reclaim” е Алан Уайт („Risk”, „Broken”), а в ролите са Джон Кюсак, Райън Филип, Рашел Лефевр, Джаки Уивър, Луис Гузман и др.

Премиерата е 19 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *