Meet the Bible Belter

AICN представиха първия официален тийзър постер на една от най-очакваните от нас кретении за годината „John Dies At The End”. Неин автор е Дон Коскарели, човекът отговорен за супер свежия и оригинален „Bubba Ho-Tep”, който съдейки по първия смахнат трейлър на филма, не е загубил „моджото си”, изразяващо се в намирането на баланс между „тотална смахнатост”, комедия и фентъзи-хорър.

John Dies At The End

Според запознати, това е едно от оръжията, с които главните герои на филма, Джон и Дейвид, се борят с „нечестивите създания”. А както знаете, за справянето с тях си трябва библия, затова една-две странички, прилежно прикрепени към леко гарнирана с пирони бухалка, вършат перфектна работа.

Наркотик, който обещава „извънтелесно преживяване”. На улицата го наричат „Соев сос” и тези, които го използват, се отнасят извън времето и пространството. Но някои се завръщат и вече не са хора. Изведнъж сме изправени пред безшумно извънземно нашествие и човечеството има нужда от герой. Вместо това получаваме Джон и Дейвид, двама прекъснали колежани, които едва се задържат на работа. Могат ли тези двамата да спрат приближаващия ужас и да спасят човечеството? Не. Не могат.

Режисьор на „John Dies At The End” (между другото, супер яко заглавие) е Дон Коскарели, а в ролите ще видим Пол Джамати, Кланси БраунЧейс УилямсънРоб Мейс, Глин ТърманДъг Джоунс и др.

Премиерата ще бъде на фестивала в Сънданс, който стартира на 19 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *