След почти десетгодишно отсъствие (ако не броим един епизод от „Masters of Horror”) режисьорът на „Bubba Ho-Tep” – една от най-оригиналните и забавни кретении от последните години – Дон Коскарели се завръща с нов филмов проект, озаглавен „John Dies At The End” и по това, което виждаме от трейлъра, не е загубил форма и по-важното, не е загубил онова неподправено чувство за баланс между „тотална смахнатост”, комедия и фентъзи-хорър.

Във филма, който между другото е създаден по едноименния роман на Дейвид Уонг (псевдоним на Дейвид Паргин), става дума за наркотик известен като „Соев сос”, който отвежда тези, които го използват, на сериозен „трип” извън времето и пространството и превръща някои от тях буквално в нечовеци.

http://www.youtube.com/watch?v=my9Pr-W92SM#!

Изглежда „weird” и е точно на каквото се надяваме, пък и на всичкото отгоре с готини актьори. Освен това ни се струва, че в трейлъра се усеща мъничко Кроненбърг, което може да бъде само в плюс. Разбира се, възможно е да си въобразяваме, тъй като адски много ни се гледа нещо в стила от ранните му години – не, че „А Dangerous Method” и „Cosmopolis” ще ги върнем.

Режисьор на „John Dies At The End” е Дон Коскарели, а в ролите ще видим Пол Джамати, Кланси Браун, Чейс Уилямсън, Глин Търман, Дъг Джоунс и др.

Премиерата все още не е известна, но се очаква да е през следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Коскарели е страшен пич; за Дъг Джоунс и Кланси „Дъ Къргън“ Браун да не говорим. 🙂