След като в края на октомври видяхме първата реклама на новата версия на „The Grudge” („Гняв”), сега е време да се насладим и на още един, този път нецензуриран трейлър. Остава по-малко от месец до премиерата на филма и разпространителите Sony Pictures със сигурност ще засилят рекламната кампания. Припомняме, че този прочит на популярния японски хорър „Ju-On” на Такаши Шимизу няма да бъде точно римейк, нито рибуут на поредицата, защото действието ще се развива някъде между останалите части от хронологична гледна точка.

The Grudge” ще разказва историята на полицайка, която се заема с няколко мистериозни убийства, случили се в зловещо изглеждаща къща. Скоро след като прекрачва нейния праг, проклятието става част от нея и заплашва както нейния живот, така и живота на всички, които обича. Детективът ще трябва да намери начин да се предпази от отмъстителния призрак. Образът на Кайако също се завръща с пълна сила.

Вижте и новия трейлър:

Със сигурност новата сцена не ни вдъхва допълнителна увереност за доброто качество на филма и дори е доста голяма крачка назад от предната реклама. Лин Шайе е страхотна, както винаги, но най-вероятно нейната поява ще се изчерпва с този единствен сегмент. Иска ни се да вярваме, че „The Grudge” на Никълъс Пеш ще сложи край на тежката прокълната серия от лоши американски римейкове на азиатски хоръри, но не сме толкова убедени, че това ще се случи. Все пак ще стискаме палци. Сам Рейми, който е продуцент на филма, е лек лъч надежда за по-добро качество, но ще трябва да почакаме до следващия месец, за да разберем.

За финал вижте и официалния плакат на филма:

плакат

The Grudge” („Гняв”) е режисиран от Никълъс Пеш („The Eyes of My Mother”) по негов сценарий. В главните роли ще видим Андреа Райзбъро („Манди”), Лин Шайе („Коварен капан”), Джон Чо („Стар Трек”), Уилям Садлър, Деймиън Бичир („Монахинята”), Бети Гилпин („Glow”), Джаки Уивър и други.

Премиерата е насрочена за 3 януари 2020 година и филмът ще бъде с R рейтинг.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *