Част от боклука на Вселената

По принцип сме големи фенове на Мъже в черно” и от време на време, кога с причина, кога без си го припомняме с удоволствие (дори и да сме с висока температура) – него и продължението му, което (въпреки че е доста по-слабо) винаги успява да ни забавлява (особено Франк). При все това, така и не успяхме да се зарадваме подобаващо на новините за третата част, които следим още от април миналата година, може би защото до последно се притеснявахме, че проектът може да се разпадне.

Е, вече имаме първи официален трейлър и можем да дишаме по-спокойно. Вижте!

Агент Кей (Джоунс) е изтрит от аналите на историята, след като е убит през 1969 г. и Агент Джей трябва да се върне назад във времето, да спаси по-младата му версия (Бролин) и разбира се – Вселената.

Повечето западни колеги не са особено въодушевени от трейлъра, но ние просто не можем да си изтрием тъпите усмивки от физиономиите. Моментът, в който Уил Смит обяснява как се усмихва Томи Лий Джоунс, направо ни напълни душата.

Освен това Ема Томпсън е уникална, извънземното-графити е доста интересно (и различно), а Джош Бролин… не сме сигурни това на края неговият глас ли беше или на Томи Лий Джоунс, но и в двата случая – леле, много е добър!

Като за тийзър сме супер доволни – имаме си всичките познати елементи плюс вълнуващи нови хоризонти. Определено искаме да видим повече.

Режисьор на „Мъже в черно 3” отново е Бари Зоненфелд, а в ролите ще видим Уил Смит, Томи Лий Джоунс, Джош Бролин, Рип Торн, Ема Томпсън, Алис Ив, Бил Хейдър и Никол Шерцингър.

Премиерата е предвидена за 25 май 2012

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. Трейлърът е супер!!!
  Честно казано не очаквах да е толкова забавен. Точно каквото трябва да е „Мъже в черно 3“.

  И мойта първа реакция беше „Същият глас!“ Бролин е уникален! 🙂 🙂 🙂

 2. Изглежда добре!
  Дано да е добър щото двойката за мен е много тъп филм!!!
  И аз това щях да питам, Бролин с гласът на Томи Лий Джоунс ли ще бъде?

 3. А така, малко настроение. Само мрънканици чета цял ден. 🙂
  Трейлърчето е супер забавно. Десет пъти го гледах и десетте пъти се смях на това как Уил Смит показва как се усмихва Томи Лий Джоунс. 🙂 🙂 🙂

  @Ivcho
  Гаранция, гласът си е на Бролин! Просто го имитира супер добре. 🙂