Алис Ив влиза в играта

Лежейки у дома с висока температура, ей така, без причина решихме да си припомним „Мъже в черно” – да ви кажем, не се сещаме по-добро определение за този филм от това, което самият Бари Зоненфелд дава: „приятно малък филм, умело прикрит като блокбастър” – и за първи път изпитахме истинско вълнение пред възможността да видим нов филм от поредицата.

Затова можете да си представите разочарованието ни, когато първото нещо, което прочетохме, когато успяхме да се надигнем от леглото е, че снимките на тройката са забавени за пореден път. Първоначално се предвиждаше снимките да протекат на два етапа с малка пауза между тях (обяснението е, че самият филм ще бъде структуриран по подобен начин – нещо като „Cast Away” – но ние знаем, че със сигурност има и други причини. Просто толкова много неща трябва да се напаснат, за да се започне работа по филм като „Мъже в черно”, че не бихме се учудили, ако бяха излезли и с график два дни работят, два почиват), като втората част от тях трябваше да започнат тази седмица.

LA Times съобщават, че причината за краткото забавяне е доизкусуряване на сценария и финала на филма. Разбира се, това не е единствената теория по въпроса (ако искате можете да прочетете повечко тук), но лично на нас ни звучи най-правдоподобно. Все пак цялата история с Галактиката и гигантската хлебарка от първия филм претърпява пълна промяна две седмици преди премиерата. Как става това, пуснете си филма с коментара на Бари Зоненфелд и ще разберете.

Завършваме с едно приятно допълнение, което идва от Deadline, които съобщават, че любимката ни Алис Ив се присъединява към актьорския състав включващ имената на Уил Смит, Томи Лий Джоунс, Джош Бролин, Рип Торн, Ема Томпсън, Алек Болдуин, Шарлто Копли и Никол Шерцингър. Според тях Ив ще играе героинята на Ема Томпсън във версията от 1996, което ни допада адски много.

Повече за „Мъже в черно 3” можете да откриете в предишните ни новини тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *