U2

„U2 за U2” спечели Калина Недева. Представител на издателство A&T Publishing ще се свърже с нея с подробности как да получи наградата. Честито!

________________________________

Независимо дали сте почитатели или не на бандата U2, няма как да отречете влиянието й върху рок музиката от края на миналия и началото на този век. Голяма част от този феномен намира място между кориците на луксозното издание „U2 за U2” на A&T Publishing. Върху 350-те страници е поместена цялата история на Боно, Едж, Адам Клейтън и Лари Мълън, с техни думи и снимки. От анархистичните дни на тяхното пънкарско начало през 70-те, през пътя им към славата на суперзвезди с епичния рок на „The Joshua Tree” през 80-те и мрачната и постмодерна ирония на „Achtung Baby” през 90-те, до възкресението им през XXI век… Това е история за вяра, любов, драма, семейство, раждане, смърт, оцеляване, конфликти, кризи, творчество и… много смях. Разказана остроумно, проникновено и удивително искрено от самите членове на групата и техния мениджър Пол Макгинес, с кадри от собствените им архиви, „U2 за U2” открехва вратата към вътрешния живот на една от най-големите банди на нашето време. Оригиналният дизайн на книгата е на Стийв Авърил, който се грижи за цялостната визия на групата още от самото й създаване, а един от вас ще спечели това несъмнено маниашко за всеки фен издание, ако отговори на въпроса:

Кое е истинското име на фронтмена Боно?
а) Винсънт Фурние
б) Робърт Цимерман
в) Пол Дейвид Хюсън

U2 за U2

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Бла, подозирам, че имаш готов алтернативен отговор на въпроса 😉

  2. Психоаналитиците ми твърдят, че имам склонността да блокирам лошите спомени. В случая със Саут парк, обаче, тва си е чист бонус 🙂