Както знаете, Майкъл Бей в момента снима малкия си проект „Pain & Gain”, а след това за ще се завърне „за последно” към „Трансформърс” вселената.  Точно в момента не искаме да коментираме по никакъв начин качествата на филмите и на самия Бей, а просто да представим това, което може да се окаже първият плакат на предстоящия четвърти филм.

И друг път сме коментирали, че в последно време без официално потвърждение от студиото е почти невъзможно да се каже дали даден плакат е „фенмейд” или не. Един от признаците, по които евентуално можете да се ориентирате е, че „фенмейд” плакатите са далеч по-хубави и оригинални от истинските.

Следвайки тази логика, плакатът на „Трансформърс 4”, който виждате по-долу, би трябвало да е истински, тъй като поне в нашите очи е доста… да не казваме грозен, но определено скучен и не особено оригинален. Освен това, той е представен от Cine1, които в последно време, поне що се отнася до плакатите, са надежден източник – наскоро те представиха първия постер на „Разбивачът Ралф”, който се оказа абсолютно истински.

Трансформърс 4 - плакат

Evil will burn! Странен избор за таглайн, независимо да ли е истински или не. Що се касае Оптимус Прайм, няма какво да коментираме – това е образ, който очакваме на плакатите. Според първоначалната информация той и Бъмбълбий ще са двама от героите от първите три части (може би единствените главни), които ще се завърнат и в четвъртия филм, който трябва да е нещо като рибут.

Сега ще трябва да изчакаме потвърждение, за да видим дали да причислим този плакат към фен-арта, какъвто беше случаят с първия постер на „Невероятният Спайдър-мен” или към официалните, както последно стана с този на „Джанго без окови”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments