Единственото, което ни вълнува около „Underworld: Awakening” е Кейт Бекинсейл. Както казахме, когато за първи път научихме новината, че тя ще се завърне в поредицата, Бекинсейл е една от най-сексапилните актриси работещи в момента и нямаме нищо против да гледаме прелестното й тяло, облечено в плътно прилепналия ѝ латексов костюм.

За съжаление, на първата свястна снимка, която виждаме от филма, Бекинсейл не е в цял ръст, но сме благодарни, че поне е тя. Пък има и екшън, нямаме какво толкова да се оплакваме.

„Underworld: Awakening”

Underworld: Awakening” прибавя зашеметяващо ново измерение към епичната битка между вампири и лайкъни (тук си позволяваме лек коментар, че лайкъни, не е някаква група във facebook, чиито статуси са били „нахаресвани” от приятелите им, а е могъщо тъпото име на върколаците в поредицата) като първия филм от франчайза заснет в 3D.

Кейт Бекинсейл, звездата от първите два филма, се завръща в главната роля на вампира-воин Селийн, която попада в свят, където хората са открили съществуването както на вампирите, така и на лайкъните, и са повели война за унищожението и на двата вида.

Жестоко, просто. Ако ви звучи тъпо, най-вероятно е защото е тъпо! Но както и да е, може пък да компенсират тъпотията с качествени престрелки и секси мацки. Не, че разчитаме, де.

Режисьори на филма са Манс Марлинд и Бьорн Стейн („Shelter”), а в ролите са Кейт Бекинсейл, Стивън Рей, Майкъл Ийли, Тео Джеймс, Индиа Айсли и големият Чарлс Данс.

Премиерата е на 20 януари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Да не си болен? 🙂

    Споко, ако беше гола и беше видял първо пищовите, тогава би се притеснил. 🙂 🙂