Unfathomable pinheadery!

Може би обръщаме прекалено много внимание на рекламната кампания на сериал, който навлиза в третия си сезон, но това е защото първо, сме огромни фенове на „Фарго”, второ,  всеки от сезоните е различен сам по себе си и трето, новият сезон обещава да е страхотен и просто не можем да се удържим.

В предишните реклами на новия сезон вече видяхме Юън Макгрегър като братята Емит и Рей Стъси, Кари Куун като наскоро разведената прагматична шефка на полицията Глория Бъргъл и Мери Елизабет Уинстед като своенравното гадже на Рей Ники Суанго, а сега е ред да се запознаем и с още двама от главните действащи лица.

В новото промо виждаме Майкъл Щулбарг като дясната ръка на проспериращия брат Емит Сай Фелц и Дейвид Тюлис като мистериозния самотник (и злодей) В. М. Варгас, чиито шефове стават партньори на Емит. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=SE9kvEak0f0

Заедно с горния телевизионен спот ви предлагаме и още две промота в стила на първите реклами (които са запазена марка на сериала), както и поредица снимки, които дават допълнителен поглед към героите, с които се запознахме до момента. Веднага след тях може да откриете и официалния синопсис на новия сезон, който ще ви даде някаква представа какви са всичките тези герои и за какво се борят.

https://www.youtube.com/watch?v=z6D685iky5A

https://www.youtube.com/watch?v=IZIrf43a2_w

fargo-season-3-images-mcgregor-stuhlbarg-thewlis fargo-season-3-images-mary-elizabeth-winstead-1 fargo-season-3-images-mary-elizabeth-winstead fargo-season-3-images-ewan-mcgregor-michael-stuhlbarg fargo-season-3-images-ewan-mcgregor fargo-season-3-images-david-thewlis-goran-bogdan-andy-yu fargo-season-3-images-david-thewlis fargo-season-3-images-carrie-coon-1 fargo-season-3-images-carrie-coon

Третият сезон се развива през 2010 година и разказва за Емит и Рей Стъси (Юън Макгрегър). Емит, „Краля на паркинга“, гледа на себе си като на успешен човек, докато Рей е по-скоро загубеняк. Отдавна живеещ в сянката на брат си, Рей е оплешивяващ шкембелия, който обвинява Емит за лошия си късмет. Братската им вражда започва с дребно джебчийство, но скоро ескалира до убийства, гангстери и безмилостна надпревара.

Кари Куун е Глория Бъргъл, непреклонният шеф на местното полицейско управление. Отскоро разведена майка, Глория опитва да си обясни заобикалящия я свят, където хората са по-близки с телефоните си, отколкото с другите наоколо. Мери Елизабет Уинстед е в ролята на Ники Суанго, гаджето на Рей, хитра и съблазнителна бивша затворничка със страст към бридж. Дейвид Тюлис ще бъде В. М. Варгас, мистериозен самотник и истински капиталист, чиито шефове плануват партньорство с Емит, независимо дали Краля на паркинга одобрява или не.

Премиерата на новия, трети сезон на „Фарго“ е 19 април. Режисьор на първия епизод, озаглавен „The Law of Vacant Places”, е създателят на сериала Ноа Хаули.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *