Шарън Стоун

Доста дълго време двата съперничещи си биографични проекта за порно актрисата Линда Ловлейс (придобила световна слава с „Deep Throat”) „Inferno” на Матю Уайлдър и „Lovelace” на Роб Епстийн и Джефри Фридман бяха, така да се каже, до под кривата круша, но в последно време около „Lovelace” има някакво раздвижване и като че ли все пак има шанс да го видим на екран.

Първо Variety съобщиха, че Аманда Сейфрид и Питър Сарсгард заменят Джеймс Франко и Кейт Хъдзън като двойката Ловлейс и Трейнър (ние стискахме палци за Оливия Уайлд, но трябва да признаем, че и Сейфрид не е никак лош избор), а сега The Associated Press разпространиха новината, че не кой да е, а самата Шарън Стоун ще участва в проекта като майката на Ловлейс, която я принуждава да даде детето си за осиновяване.

Трябва да признаем, че Шарън Стоун отдавна вече не е това, което беше през 90-те години – секссимвол и звезда от световна величина (благодарение главно на „Първичен инстинкт” на Пол Верховен) – но въпреки това смятаме, че е страхотен избор за ролята, тъй като тя носи… как да кажем… абе, има си своята история, която по един странен начин резонира с тази на Ловлейс.

Сценарият на „Lovelace”е изграден върху романа на Ерик Данвил „The Complete Linda Lovelace” и е дело на У. Мерит Джонсън („In Treatment”, „Temple Grandin”). Както стана дума по-горе, на режисьорския стол са Роб Епстийн и Джефри Фридман.

Вижте и един промо плакат на филма

Lovelace - плакат

Какво се случва в конкурентния проект „Inferno” – за който последно чухме, че Малин Акерман е заменила Линдзи Лохан в ролята на Ловлейс – все още не е ясно. Част от информацията е, че си върви по план, а друга, че проектът е прекратен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments