Сейфрид и Линда Ловлес

Жалко за Оливия Уайлд, много, ама адски много ни се искаше да я видим в ролята на порно звездата Линда Ловлейс! Но уви, въпреки интереса на Уайлд към биографичния проект „Lovelace”, идеята се е разпаднала, точно както се наложи да се простим с Кейт Хъдзън и далеч по-лошото, с Джеймс Франко, който щеше да е страхотен в ролята на Чък Трейнър, съпруга на Ловлейс. Според Variety, сега Трейнър ще се играе от Питър Сарсгард, а – доста изненадващо – Аманда Сейфрид ще е самата Линда. Смело, но много добро решение от страна на Сейфрид. Няма да е „Mamma Mia! 2”, това е сигурно.

Въпреки че Оливия ни е по на сърцето, Аманда сериозно ни радва и в една-две роли загатва за наистина сериозен актьорски талант, така че – с помощта на режисьорите, на които трябва да благодарим за „Вой” – може да се получи нещо наистина специално.

Подобно е отношението ни и към избора на Питър Сарсгард, който всъщност не е 100% сигурен. Но ако се получи, ролята на Трейнър е много подходяща за него – Ловлейс го обвинява, че със смъртни заплахи я принуждавал да участва в порно индустрията и да проституира. Знаем, че Сарсгард би се справил отлично и няма опасност да представи Трейнър като еднопластов злодей. Но жалко за Джеймс Франко, наистина ни се искаше да видим какви ще ги свърши. Не толкова жалко колкото за Оливия, но все пак…

О, и между другото, всичко това се отнася за филма на Роб Епстийн и Джефри Фридман („Вой”), не за „Inferno” на Матю Уайлдър, в който Малин Акерман замени Линдзи Лохан в главната роля, а Мат Дилън е еквивалентът на Саарсгард (Паз де ла Уерта също ще участва). „Inferno” си върви по план и се очаква и двата филма да започнат снимки януари месец. Да се надяваме, че няма да се простим с един от двата проекта, заради някаква въображаема надпревара.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *