Кейт Хъдзън и Джеймс Франко

Веднага правим едно малко уточнение, че не става дума за „Inferno”, в който преди време ви съобщихме, че ще участва Малин Акерман, а за съвсем нов поглед над живота и неволите на Линда Ловлейс  („Deep Throat” или „Дълбокото гърло”, ако предпочитате).

Deadline съобщават, че сдобилият се с номинация за Оскар Джеймс Франко, който също така подготвя и първия си режисьорски проект, преговаря за ролята на Чък Трейнър, дребна фигура от порнографския бизнес, който придобива популярност с женитбата си с Линда Ловлейс. Слуховете твърдят, че той е склонявал Ловлейс към проституция и чрез смъртни заплахи я е насилвал да участва в „Дълбокото гърло”. Или с други думи, чаровен човечец, който би бил идеален за Франко, който напоследък доказа, че притежава изключителен талант буквално да изчезва във всевъзможни роли.

Сценарият на филма е изграден върху романа на Ерик ДанвилThe Complete Linda Lovelace” и е дело на У. Мерит Джонсън („In Treatment”, „Temple Grandin”). На режисьорския стол ще седнат Роб Епстийн и Джефри Фридман, с които Франко работи по „Howl” („Вой”) – според нашето скромно мнение, един прекрасен филм – където той изпълни ролята на големия поет Алан Гинсбърг.

От Deadline съобщават още, че ролята на самата Линда Ловлейс е предложена на Кейт Хъдзън. Малко ни съмнява тя да се навие, но ако това се случи, ще бъде супер, защото си спомняме, че преди Хъдзън да се обезличи в безкрайната поредица от безумно глупави романтични комедии, в които участваше, тя с право се водеше една от големите млади надежди на Холивуд.

За финал трябва да кажем, че и този проект, и споменатият по горе „Inferno”, все още не са осигурили финансирането си, така че нищо не се знае и не е сигурно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *