Here we go again! Последният път, когато получихме видео включване от вездесъщата саблезъба катерица Скрат – която колкото и да я експлоатират, просто не може да ни писне – беше в началото на годината с „Scrat’s Continental Crack-Up”, така че, предполагаме, е назряло време за ново приключение. Още повече, тези кратки филмчета са тийзъри целящи да подклаждат интереса ни към четвъртия филм от поредицата „Ледена епока” (който се очаква по кината през юли следващата година), така че наистина си е време.

А това, че става въпрос за тийзър, ясно личи от края на филмчето. Вижте!

(чрез ComingSoon)

Поизтъркват се лекинко нещата, но какво пък, Скрат продължава да диви, така че ще гледаме, какво да правим. Ето и предварителният синопсис на „Ледена епоха 4”.

В „Ice Age: Continental Drift”, суперобичаните герои от „Ледена епоха” – Мани, Диего и Сид – се впускат в най-голямото си приключение до момента, когато невиждан катаклизъм разцепва целия континент. Разделени от останалата част от стадото, приятелите използват айсберг като импровизиран кораб. Той ги отвежда на епично морско приключение, в което се изправят пред екзотични морски създания, откриват прекрасни нови светове и влизат в битка с безмилостни пирати. А новата среща на Скрат с неговия вечно изплъзващ се жълъд го изпраща на места, където нито един катеричи крак все още не е стъпвал.

Премиерата на „Ice Age: Continental Drift” е на 13 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. По-добре да направят пълнометражна анимация с катеричката, останалото е излишно 🙂

  2. Аз пък, не мисля така. Ще бъде могъща тъпня! То и така започна да губи от очарованието си, какво остава за цял филм локуми. Така е по-добре. Пък и Сид и Мани са готини. 🙂