Първият трейлър на „Tower Heist” ни остави абсолютно равнодушни, но не си го сложихме на сърцето, тъй като това е филм, за който просто не ни дреме особено. По принцип би ни било любопитно да го видим, но ако беше без Еди Мърфи и Брет Ратнър. Нищо лично към тях, просто смятаме, че и двамата тук работят под възможностите си.

Въпреки че е леко подобрение спрямо първия трейлър (ако не друго е по-къс и не се налага да губим ценни минути от живота си, през които можем да гледаме нещо свястно), най-новата реклама (представена от Apple) също не успява да промени позицията ни спрямо филма.

Ако случайно не ви е станало ясно, ето историята в две думи: Персоналът в луксозна сграда в „Сентръл парк” открива, че пенсионният им фонд е ошушкан от най-богатия човек живеещ там и за отмъщение замислят обир, с който да си върнат каквото им принадлежи; проблемът е, че те не разбират нищо от обири и им се налага да прибягнат до помощ отвън.

Режисьор на „Tower Heist” е Брет Ратнър, а в ролите ще видим Бен Стилър, Еди Мърфи, Алан Алда, Кейси Афлек, Тиа Леони, Майкъл Пеня, Габорей Сидебей, Матю Бродърик и др.

Премиерата е 4 ноември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *