„Последният ергенски запой 2”

След супер минималистичния, но крайно надъхващ тийзър трейлър на „Последният ергенски запой 2”, ред е и на първия тийзър постер.

Какво да ви кажем, той определено ни радва, но повтаря абсолютно същата тема с маймунката, която присъства във всички рекламни материали, които видяхме до момента и която ще започне да ни писва, ако в скоро време не видим нещо различно. Надяваме се това да стане в обещания за тази седмица трейлър.

„Последният ергенски запой 2”

След събитията в първия филм Фил (Брадли Купър), Стю (Ед Хелмс), Алън (Зак Галафанакис) и Дъг (Джъстин Барта) заминават за екзотичния Тайланд, за да празнуват сватбата на Стю. След незабравимото ергенско парти във Вегас, Стю е решен да не поема рискове и се спира на лек пред-сватбен обяд. Както често става в такива случаи обаче, нещата не протичат така, както са планирани. Каквото стане във Вегас, си остава във Вегас, но каквото става в Тайланд, просто не можете да си го представите.

Режисьор е Тод Филипс, а в ролите ще видим Брадли КупърЕд Хелмс, Зак Галифанакис, Джъстин БартаКен ДжонгДжулиет ЛуисМайк ТайсънДжейми Чънг и Лиъм Нийсън.

Българската премиера е на 3 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *