По филмовите фестивали традиционно излизат един куп семейни драматични комедии, които обикновено имат средняшки успех. Някои успяват да се отличат над масата, но общо взето има един определен тип среднобюджетна драма за някакво семейство, който е страшно разпознаваем именно като „фестивален“ филм. Подозираме, че такъв ще бъде и случаят с „Raymond and Ray“, който обаче има зад себе си много пари и имената на две истински холивудски звезди, което ще му събере повече внимание от други подобни проекти.

Raymond and Ray” е филм, който очакваме от самото му обявяване, заради присъствието на Юън Макгрегър и Итън Хоук в главните роли, под режисурата на Родриго Гарсия. Гарсия и Макгрегър вече са работили заедно по страхотния „Last Days in the Desert“, но това ще е първа колаборация и за двамата с Хоук. Комбинацията между Хоук и Макгрегър на екран ще бъде страхотна – двама толкова успешни актьори, които обаче винаги са приоритизирали сложните персонажи пред големите филми, няма как да не се допълват чудесно, когато са заедно на екран.

Raymond and Ray” разказва за двама полубратя, които се събират, за да изпълнят последното желание на ужасния си баща – собственоръчно да изкопаят гроба му. Въпреки трудното си детство и двамата са запазили чувството си за хумор, но са много различни като хора и, естествено, имат напълно различни начини на скърбене и цялостно отношения към смъртта на бащата. Те ще трябва да намерят нова връзка помежду си, а и да се справят с неочакваната поява на трети брат в живота си.

Вижте трейлъра сега:

Въпреки че наистина не виждаме нещо изключително впечатляващо, все пак това е точно типа филм, каквито като цяло много харесваме. Имайки предвид нежния и задълбочен поглед, който Родриго Гарсия ни е демонстрирал преди, сме сигурни, че това ще бъде ново допълнение в познатия жанр на изследване на скръбта, което ще си заслужава гледането. Веднага се вижда, че героите на Макгрегър и Хоук са им паснали идеално, а тонът в трейлъра ни се струва като идеална комбинация от хумор и драма, от каквато такива филми се нуждаят.

Raymond and Ray” е написан и режисиран от Родриго Гарсия, а Алфонсо Куарон е продуцент. В главните роли ще видим Юън Макгрегър, Итън Хоук, Марибел Верду, Софи Оконедо, Том Бауър и Вонди Къртис Хол.

Филмът ще бъде пуснат в платформата Apple TV+ на 21 октомври.

raymond_and_ray_xlg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *