Малко повече от месец остава до втората среща с новия/стар свят на Питър Джаксън в Средната земя. Именно затова има още няколко ТВ спота, с които Warner Bros. искат категорично да привлекат вниманието на бъдещите зрители. Сякаш подозират, че известното разочарование от разтеглянето на историята за Билбо ще досади на “die-hard” феновете и току-виж хората решили да се хванат да препрочетата книгата, вместо да се връщат година след година в киносалоните, само за да видят следващото чудо на шантавия новозеландец, който точно днес навършва 52 години – да са му честити!

Ето и обещаните рекламни секунди:

http://www.youtube.com/watch?v=bwu-_myqGkU

http://www.youtube.com/watch?v=2vLSug6xtqI

За пълнота на визуалната информация добавяме и един пространен банер с визии от филма – изпъстрен с героични пози на всички важни персонажи. Един от фаворитите ни е елфичния крал Трандуил, заради умението му да съчетава сила, смелост и самоотверженост – любима комбинация!

Empire Magazine традиционно подготвят „серия” от корици, посветени на главните герои от филма – на нас най-много ни харесва тази със самотния Билбо сред съкровищата на „гласовития” Смог. Това ни подсеща да споменем, че дори в кратките кадри, отделени му в откъсите за ТВ-реклама, Мартин Фрийман категорично доказва колко правилен е избора му за ролята на Билбо.

(кориците на Емпайър – чрез Empire)

Всичко, което ви е нужно да знаете за „Хобит: Пущинакът на Смог”, ще открите в новините ни до момента. Премиерата на филма е на 13 декември, на 2D, 3D и HFR 3D, което пак ще ни хвърля в колебание дали искаме да гледаме 48 кадъра в секунда…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments