Young Adult

Както казахме и когато представихме първия постер на “Young Adult” на Джейсън Райтман, това, че останахме леко разочаровани от „Високо в небето” (не беше лош, просто ни е малко стандартен, а очаквахме повече), не ни пречи да очакваме този филм с голям интерес, тъй като след „Джуно” отново събира Райтман и бившата стриптийзьорка, сега холивудска топ сценаристка Диабло Коди. А освен това в главната роля (в нетипичен за нея образ) ще видим неприлично хубавата Чарлийз Терън, която ни е нещо като любимка.

Филмът разказва за алкохолизиралата се писателка на младежки романи Мейвис Гари (Чарлийз Терън), която се завръща в малкия си роден град, за да преследва бившето си гадже от гимназията (Патрик Уилсън), който обаче е щастливо женен и с малко дете. Докато подпийвайки се бори с обстоятелствата, Мейвис завързва нетипично приятелство с бивш съученик (Патън Осуолт), който също не е „пораснал” много след гимназията. Неслучайно таглайнът на филма е „Everyone gets old. Not everyone grows up”.

Вижте първия трейлър и веднага след това алтернативната му версия с една различна сцена преди появата на заглавието.

http://www.youtube.com/watch?v=R5sn8yrtTOE

Изглежда като една доста прилична черна комедия/драма… с един много лек романтичен оттенък, но може и да се бъркаме. Както и да е, Терън радва особено много и тя, заедно със споменатите по-горе имена стоящи зад проекта, е напълно достатъчна гаранция за качествата на филма.

Режисьор на „Young Adult” е Джейсън Райтман, а в ролите са Чарлийз Терън, Патрик Уилсън, Патън Осуолт, Дж. К. Симънс, Елизабет Рийсър и др.

Премиерата е 9 декември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. Чарлийз „rules“! 😀
  И защо решиха да го експлоатират (отново) активно Патрик – така и не мога да проумея…
  Той просто е „добре-изглеждащо-чистичко“ момче, не блести с особени постижения в актьорството… не знам, може би съм прекалено строга… 8)

 2. @Svetly, Уилсън е всъщност доста кадърен актьор. Скоро гледах един доста слабоват филм Ledge, в който единственото струващо си бяха сцените с него. Рядко е актьора, обикновено проблемите са в матариала и режисурата, които куцат, що се отнася до скучни изпълнения.

  Филма изглежда обещаващ. Май ще спази тренда с Високо в Небето като тон.

 3. „Джуно“ е страхотен малък филм и в него няма абсолютно нищо претенциозно!

  А Патрик Уилсън e супер – „Hard Candy“, „Little Children“, „Watchmen“. Светли такива дървета харесваш, точно пък към Патрик Уилсън намери да имаш забележки!

  За филма очаквам да е по-хубав от „Високо в небето“. Чарлийз диви! 🙂