Kaдър от „Blood Feast“ (2016)
Kaдър от „Blood Feast“ (2016)

Daddy, you are so cool!

Досега не сме споменавали, че иде модерен вариант на шок-класиката „Blood Feast“, но след появата на трейлъра решихме да се поправим. Първо вижте наситените с червено кадри, озвучени от напрегнати до предел гласни струни, а след това ще коментираме по-подробно за какво точно става дума:

Чист траш, безспорно, но очаквахме да е по-зле. Даже някои моменти са прилично монтирани и с адекватни аудио-ефекти, но нека бъдем реалисти: филмът най-вероятно ще е второкласен от-до, особено като се има предвид, че е базиран по едноименната гор-творба oт 1963 г. на култовия Хършъл Гордън Луис, неслучайно смятан за бащата на т. нар. splatter (поджанр на хоръра, при който натурализмът е водещ, характеризирайки се предимно с литри пролята кръв и тонове накълцано месо). При създаването на оригинала Луис е бил силно повлиян от „Психо“ на Алфред Хичкок и заснема творбата си с желанието да доведе до екстремност насилието и начина, по който то се показва на екран. В крайна сметка неговият „Blood Feast“ написва история и макар да не е най-изисканото кино произведение на 60-те години на миналия век, значението и ролята му са неоспорими, поне по отношение разбиването на разни целулоидни табута.

Хършъл Гордън Луис
Хършъл Гордън Луис

Hoвата версия разказва за семейство, което се премества от САЩ във Франция и отваря pecторант. Бизнесът обаче не върви добре и бащата е принуден да работи допълнително – кара нощни смени в исторически музей, посветен на Древен Египет. По време на самотните часове там му се явява образът на Ищар. Замаян от фаталната й харизма, мъжът започва живота си наново – отдавайки се на убийства и канибализъм, той е готов на всичко, за да удовлетвори желанията на богинята, безвъзвратно затъвайки в лудостта.

Kaдър от „Blood Feast“ (1963)
Kaдър от „Blood Feast“ (1963)

Римейкът е режисиран от немеца Марсел Валц, а сценарият е на Филип Лилиеншварц. Премиерната дата не е фиксирана, но продукцията вече има официален и не кой знае колко впечатляващ постер:

Постер на „Blood Feast“ (2016)

В ролите ще видим Робърт Ръслър, Каролин Уилямс, Сейди Кац, Метиша Шефър, Лилиана Нова, Аника Щраус, Макс Еванс, Роланд Фрайтаг и самият Луис. Освен тях, за радост на еротоманите, ще зърнем и горещата руса англичанка Софи Монк, по която си падаме, защото умее да позира като истински специалист:

v2oizdgpgkxxkx Sophie-Monk-1600x1200-002 00027350.Sophie.Monk

…а ако се чудите как изглежда интимната й анатомия, може да се поровите из Google – или просто да натиснете не един, не два, а цели три линка, които специално издирихме за вас; само изчакайте удобен момент някой да не наднича в монитора ви, тъй като фотографиите са изключително неподходящи за работна обстановка. Успех и приятно изкарване!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *