Преди три години, Стив Макуин впечатли както критиката така и публиката с дебютния си филм „Hunger” и е абсолютно нормално в момента всички погледи да са съсредоточени към неговия втори опит, озаглавен „Shame”, разглеждащ проблемите на свръхсексуалността, сексуалните мании и девиации и влиянието – едновременно положително и отрицателно – на секса върху живота ни като индивиди и като цяло.

Филмът вече имаше своята премиера на течащия в момента фестивал във Венеция и реакциите са супер положителни с акцент върху “tour-de-force” изпълнението на Майкъл Фасбендър.

Сега можем да видим първия клип от филма, който не показва много, но създава едно доста добро впечатление за ритъм, атмосфера и цялостно усещане.

http://www.youtube.com/watch?v=apy4-h_aC0s

Филмът разказва за тридесет и няколко годишния Брандън, който живее в Ню Йорк и който има проблеми с контрола на сексуалните си импулси и това какво се случва, когато по-младата му своенравна сестра се нанася при него.

Режисьор на „Shame” е Стив Макуин, а в ролите са Майкъл Фасбендър, Кери Мълиган, Джеймс Бадж Дейл, Ейми Харгрейвс и др.

„Shame” - Майкъл Фасбендър и Кери Мълиган

„Shame” - Кери Мълиган

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. М, да … ще ми е много любопитно, особенно след като гледах „Hunger“ – много смел филм и като операторски решения (там има един кадър около 10-15 мин.) и като актьорска игра (Фасбиндер нарпаво е като брат близнак на Тревор Резник (The Machinist) и не на последно място като тема.

  2. Да, наистина ще любопитно да го видим. Да не казвам друго, че пак ще се окаже, че е даван на СФФ и Къди ще „смърди“, че не съм го забелязал. 🙂