Вече неведнъж сме споменавали „The Flowers of War” (още когато се казваше „13 Women of Nanjing”, „13 Flowers of Nanjing”, „Heroes of Nanking” и дори „Nanjing Heroes”), който още преди да започнат снимките ни беше любим, благодарение на имената на Джан Имоу и Крисчън Бейл. Затова следим отблизо проекта (който е изборът на Китай за тазгодишните награди на Американската киноакадемия и не бихме се учудили, ако се уреди поне с номинация за чуждоезичен филм) и се чувстваме длъжни да ви представим първия плакат, въпреки че реакцията ни беше на тих ужас.

Спомняте ли си как наскоро казахме, че напоследък плакатите са най-слабото звено в рекламните кампании, и веднага след това трябваше да се отметнем, защото излязоха няколко наистина страхотни екземпляра като „The Rum Diary”, „The Iron Lady”, „The Girl With The Dragon Tattoo” и „Burning Man” – до един качествени и оригинални. Е, този определено не е от тях! Всъщност е един от най-ужасните плакати, които сме виждали и честно казано, няма да се учудим, ако се окаже фалшив. Физиономията на Бейл, смешния фотошоп… Абсурден е.

The Flowers of War

Режисьор на „The Flowers of War” е Джан Имоу, а в главната роля на свещеник, който спасява десетки жени по време на „Нанкинското клане”, ще видим Крисчън Бейл.

Китайската премиера на филма е 11 декември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *