Не знаем дали ще се съгласите с нас, но ни се струва, че в последно време, филмовите плакатите са един от най-лошите елементи на рекламните кампании. От малки независими филми до студийни мастодонти, просто се нагледахме на грозни постери.

Поредната илюстрация на това колко лоша форма могат да придобият нещата е най-новият плакат на многоочаквания от нас „Mission: Impossible – Ghost Protocol” („Мисията невъзможна: Режим “Фантом”), който е вариация на противоречивата „качулеста” снимка на Том Круз, която видяхме в началото на август.

„Mission: Impossible - Ghost Protocol” („Мисията невъзможна: Режим “Фантом”) - плакат

Определено не ни допада! Ама, то и какво да ти хареса в такъв плакат? Почитатели сме и на Том Круз, и на „Невъзможна мисия”, но това не става за нищо. Изглежда все едно супер-шпионинът Итън Хънт е болен от нещо неизлечимо (това се връзва със слуховете – непотвърдени от нищо, което сме виждали до момента – че Круз ще отстъпи франчайза на младия си колега Джереми Ренър) – но се опитва да го прикрие като гледа лошо. Това, което най-много ни бърка в очите обаче, са наболите му мустачки – направо ни изглеждат смехотворно. Единственото, което ни радва е традиционният горящ фитил и заглавието.

Въпреки че сме разочаровани от плаката, сме адски доволни от първия чуден трейлър (както и от останалите неща, които виждаме и чуваме от и за него) и все още очакваме филма с голям интерес и нетърпение. Сигурни сме, че крайният резултат ще си заслужава.

Режисьор на „Mission: Impossible – Ghost Protocol” е Брад Бърд („Железният гигант”, „Феноменалните”, „Рататуи”), който тук прави игралния си дебют, а в ролите ще видим Том Круз, Джереми Ренър, Пола Патън, Майкъл Никвист, Саймън Пег, Винг Реймс и Том Уилкинсън.

Филмът ще се завърти в кината и IMAX на 16 декември 2011 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

 1. О, култ! О, глори(я)! 🙂

  Ударно поех и трите „серии“ на „поредицата“… и нали преди мънках, че втора и трета ми бяха оставили негативни впечатления. Well, смея да заявя, че „Mission: Impossible“ е hell of a trilogy! 🙂

  С още по-голямо удоволствие очаквам четворката.

 2. Радвам се! 🙂
  Голям фен съм на поредицата (двойката е тъпа, но си има евтин чар 🙂 ) и чакам четворката с голямо нетърпение. 🙂

 3. Първата определено ми е титуляр. Най-шпионска изглежда и като изключим (почти) невъзможното (макар, че явно е търсен едноименният ефект) чопър-чейс влаково изпълнение (в тунела де, докато бяха отвън и ги „духаше“ течението, си беше перфе’) – всичко останало е superb!

  Втората, като се има предвид, че е на Джон Ву, веднага пада критерият за реалистичност 😉 Но пък от чист guilty pleasure point of view – беше окей. Лошото е, че заради акцента Ву, Итън Хънт леко стана безсмъртен. Финалния ръкопашен бой въобще няма да го коментирам. Добре, че извадиха чекийка по едно време, та на някой да му текне кръвчица… Но пък музиката на Цимър много добре пасваше.

  Тройката – Джей Джей си е свършил работата прилежно. Злодеят, в лицето на Хофман, е повече от брутал! Тежката задача – връщането към „нормалния“ образ на Хънт, смъртен и той човек със слабости – беше свършена добре. Оказа се, че екшън сцените могат да бъдат прилично епични дори, когато героите презареждат 😉 Мостът!

  Като цяло и в трите части има общ дразнещ елемент – хепиендът. В едно е поносим, в две – пълно лайно, в три – почти окей, но да речем, че не може да се сравнява със семейната баналност, която се случи в края на „Смъртоносно оръжие 4“.

  🙂

  Ебати анал-лиза!

  Основният плюс – като ги поемеш трите наведнъж, дори и анал-литично настроен – послевкусът е прекрасен!

  😉

 4. че вие не го ли правихте колективно, Елфични и Дрин-сан?
  поемането на трилогията имам предвид 😉
  такъв спомен за хипотетични уговорки ми се въртят смътно в спомените… 😀

 5. Ако не беше „Невъзможна мисия 2“, никой нямаше да е чувал за Хю Джакман. Вие си правете извода дали е филм за обичане/мразене.

  🙂

  PS Първият е най-як.

 6. Видях 😉 Заетостта на Dougray Scott по снимките за „M: I 2“ превръщат Вулварийн във… еми във Вулварийн 😀

  Макар, че мисля… по скромно мое мнение, „Someone Like You…“ е филмът, който направи Джакман попюлър 😀

 7. Елфа сам си ги гледа, не се обажда! Точно като си прави и с пиенето! 🙁

  Първата „Мисия“ без съмнение е най-яката, Брайън Де Палма е уникален! Но и тройката си я бива. 🙂

  И по другия въпрос, такива като Джакман, не остават скрити, рано или късно щеше да цъфне! 🙂

 8. Дрин, много обичам прекрасни сентенции като последната! Именно – щеше – и цъфна 😀
  и да – знам, че ще прозвучи много „женски“, ама аз Хю го харесвам в „Кейт и Леополд“ от същата година… и аз съм на мнение, че първата е най-яката 😉

 9. Шад Ъп, бе – знам! 😀 8)
  казах, че харесвам Джакман – не филма! 😛
  ха, бях забравила “Someone Like You”, но май има известна правота в твърдението по-горе…

 10. Луди ли сте бе? Ако някой ми каже да изредя десетте най-известни филма на Хю Джакман, един от последните, за които бих се сетил, е тотално забравения и негледан от никой “Someone Like You”. Джакман изгря с „Х-Men“, а ролите му във „Ван Хелсинг“ и „Парола: Риба меч“ го утвърдиха. Изобщо не съм съгласен обаче, че „такива като Джакман не остават скрити, рано или късно щеше да цъфне“ – доста често нещата опират до шанс.