Сериозно подозираме Paramount в проява на странно чувство за хумор. Или в желание да синхронизират визията за филма с музиката от официалния трейлър?

Снимката на Том Круз от “Mission: Imposible – Ghost Protocol”, която втори ден обикаля мрежата, събужда противоречиви реакции. Сред коментарите откриваме „лош фотошоп”, „слушал е твърде много Еминем”, „заканил се е на света, защото продажбите от албума му не вървят добре”. Така де – основната тема е „абе, ‘що се пра’иш на „куул”?

Снимката на Том Круз от “Mission: Imposible – Ghost Protocol”

Заобиколен от горящи искри и очевидно оставил зад гърба си взривна вълна, като в долния ляв ъгъл деликатно са оставени контури от кула на „Василий Блажени” (за да не се колебаем относно мястото на действието – Москва), начумереният агент Итън Хънт в поредната невъзможна мисия ще измъква екипа си от каша, в която са натопени. След като споделихме трейлъра на четвъртата част, бяхма свръх-развълнувани от видяното и тръпнем в очакване!

Но защо ли ни се струва, че чичо Круз трудно ще сдаде (ако въобще!) щафетата… Разбира се, всичко е въпрос на маркетинг! Колкото и да е обещаващ по-младия колега Джереми Ренър, публиката ще потече като придошла река именно заради легендарния Том. Безспорно, той има страхотински роли, обаче лекинко прекалява с екшън-преиграване и както коментира един добър приятел на ОК „на моменти Круз е по-безсмъртен и от Джеймс Бонд!”

Искрено се надяваме, че игралният дебют на Брад Бърд (в актива му са „Феноменалните” и „Рататуи”) ще предложи нещо оригинално и неочаквано дори от “die-hard”-почитателите на “MI”. В останалите роли ще видим Джереми Ренър, Пола Патън, Майкъл Никвист, Саймън Пег, Винг Реймс и Том Уилкинсън. Ще видим филма на екран през декември, повече подробности може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Ще сдаде чушки!!! 😉

    Дори и да го отрепят – което би било много интригуващо, ако не бъде прекалено героично – то винаги ще могат да снимат поне още един филм, действието на който да се развива преди този! 😉

  2. да де, ама той все повече се сбабичосва – „преди“ ще се превърне в невъзможно понятие 😉
    ако се отдаде на характерни роли (като култовия Лес Гросман в „Тропическа буря“!!!), всички ще го запомнят с добро 😛

  3. Къди, ти си машина, бе! Списваш ги тия новини по-добре от титуляра 🙂

    Том Круз е ръб.

  4. wow – тенкю, Анита, много мило (blush)
    както споделих днес с „титуляра“, чувствам се (благодарение на домакинството му) като Том и Хък, когато боядисваха оградата – работа си е, ама е и неописуем КЕФ, ‘щото съм си в стихията (така де…) и ‘щото тооолкова отдавна не съм имала възможност да си „дращя“ на воля 😛
    и да – Том Круз е страшен ръб, ама нали тук си има политика!
    Личното мнение – в коментарите 😉
    при все че много му харесвам „Магнолия“, „Рейнман“, споменатата „Тропическа буря“, признавам „Широко затворени очи“ и още няколко добри попадения, той не е сред любимците ми! така де – не може всички 😀

  5. Ми тогава да му удължим лятната ваканция на титуляра 😀

    Той много ще се изкефи, сигурен съм, хахаха.

    Виж, Къди на какво мнение ще е – не знам 😉

    ОК си е тежка корона за носене. Сам.

    🙂

  6. тежка-тежка – колко да е тежка? 😀
    ама който иска да помага – да заповяда 😛
    желаещи?

    ще направя опит за отговор в Елфичев стил – „всеки гъдел е добре да бъде почесван“ 😉

    lololol 😀

  7. Така е! Трябва да бъде чесан и почесван. Без чесън.

    🙂

    Все пак говорим за най-успешния кино сайт в България 😉 Трябва да си honored, че си на трона в момента 😛

    Докато Кралят честит си мие… мръсните крайници в морето на Градина 😀

  8. абе, Елфче, дали аз трябва да се чувствам „почетена“, че оперирам в Операционната, или Дрин-сан се чувства поласкан, че има честта да ползва услугите на кино-ветеран като мен?!
    (ох, колко „старешки“ прозвуча!)

    така де – изгодата е двупосочна – във всички случаи!

    Кралят-честити купонясва с мента/мохито/бири (в този и обратен ред!), аз си „развявам коня“ в неговото нет-пространство – и двамата ПЕЧЕЛИМ, което е най-важната в случая!

    а че всички вие – останалите – дето само четете и се стискате да напишете нещо за ОК, му завиждате – това е ЯСНО!
    ‘айде де, напънете малко сиво вещество не към егоцентрично-блоговото си простраство, а към общата кино-кауза!

    И аз, и той ще сме ви благодарни – за да има РАЗНОСТИЛИЕ и РАЗНООБРАЗИЕ!

    lololololol 😀 😀 😛