„The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” ("Приключенията на Тинтин")

Update: Вече можете да го видите и с по-добро качество.

Dark Horizons (чрез Playlist) разпространиха първия пълен трейлър на дългоочакваното кино приключение на Тинтин, „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn”, подготвяно от Стивън Спилбърг и Питър Джаксън.

Досега всичко, което видяхме от филма, като плакати и тийзър, беше прекрасно и този трейлър също не прави изключение. Проблемът е, че е той е супер динамичен (рядко има статични кадри), а качеството е доста ниско и за някакъв по-сериозен коментар ще трябва да изчакаме по-добра версия.

Държим да споделим обаче, че дори и така очите и лицата на героите, които са доста стилизирани и не гонят реализъм, са супер барнати, така че ако сте от мрънкалниците, които дуднат за „dead eyes” и други такива, можем да ви кажем „shut the fuck up!” Като искате лица и очи като истински, гледайте „Малката русалка”.

Колегите от „Dark Horizons” споделят, че има доста промени спрямо оригиналната история разказана в „The Secret of the Unicorn”, но за съжаление, ние не сме я чели и не можем да кажем. Пък и това едва ли ще е първият филм, чиято екранизация не следва дословно първоизточника си.

Прави впечатлението и завръщането на подзаглавието, което липсваше на плакатите и в тийзър трейлъра. Явно не е изоставено. Поне не и за Европа.

Режисьор на филма е Стивън Спилбърг. Продуценти са той и Питър Джаксън, а в ролите ще чуем (а и скрити под анимацията ще видим) Джейми Бел като Тинтин, Анди Сeркис като капитан Хадок, Даниъл Крейг, Тоби Джоунс, Макензи Крук, Саймън Пег, Ник Фрост и Кари Елуис.

Българската премиерата на филма е на 4 ноември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Доста грубо и крайно необективно. Много ми е интересно каква щеше да бъде реакцията ако това бе трейлър за филм на Земекис?

  2. Подкрепям менението на г-н. Стоянов. Втора част на "незнам си какъв Експрес" 😉 името на Спилбърг и Джаксън по никакъв начин не го правят по-различно (но да изчакаме по-добро качество, едва ли ще промени много) 😉

  3. Аз лично харесвам абсолютно всички анимации на Земекис – "Беулф" беше железен!!! Единствения проблем с него беше мъглата на 3D, всичко останало беше пушка. Може би "Полярен експрес" имаше известни проблеми, но това е нормално за една нова технология.

    А "Тинтин" изглежда 50 пъти по-добре от най-доброто на Земекис и това е ОБЕКТИВНО мнение! Всичко останало е "мрънкане" на хора, като вас, които само си мислят, че разбират за какво иде реч! Това грубо ли беше?

    И хубаво, нормално е да има някакво разминаване в мненията, но всичките недостатъци, които ще изтъкнете са част от естетиката на тези филми, така че няма какво да си подхвърляме лафове и да се правим на ощипани девойки.