The Adventures of Tintin

Точно както ни беше обещано вчера, когато ви представихме първите плакати от филма на Стивън Спилбърг и Питър Джаксън „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, днес дебютира и първият тийзър трейлър.

Въпреки че става дума за класически тийзър – кратичък и със съвсем малко кадри, които не разкриват почти нищо от историята – това, което виждаме е повече от достатъчно, за да запали искрата на нетърпението ни.

http://www.youtube.com/watch?v=f3Xwta_XIJo

Присъединяваме се към колегите от Slashfilm в мнението им, че първите 30 секунди е почти невъзможно да кажем със сигурност, че не става въпрос за игрален филм. Разбира се, очаквахме анимацията да е на супер-високо ниво, но някои от кадрите са просто невероятни – особено втория план и „декорите”.

Но не сме очаквали да се запалим толкова много по филма. Фактът, че е анимация нещо ни притесняваше, което е доста глупаво, при положение, че по принцип доста се кефим. Сега с нетърпение очакваме пълния трейлър и разбира се самия филм, който сме убедени, че ще си заслужава.

Последно и тук, както и при плакатите, втората част от заглавието на филма е изоставена и имаме доста по-кратичкото, но несравнимо по-ясно „The Adventures of Tintin”.

Режисьор на филма е Стивън Спилбърг. Продуценти са той и Питър Джаксън, а в ролите ще чуем (а и скрити под анимацията ще видим) Джейми Бел като Тинтин, Анди Съркис като капитан Хадок, Даниъл Крейг, Тоби Джоунс, Макензи Крук, Саймън Пег, Ник Фрост и Кари Елуис.

Българската премиерата  на филма е на 4 ноември 2011

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Wooooooo!

    Това изглежда като толкова яко(то) приключение, колкото (беш)е "The Last Crusade" (навремето) 🙂

  2. Хора, Спилбърг и Питър Джаксън.. тука нищо не може да се обърка!

    Btw, Спилбърг отдавна иска да направи филм по този герой и дори съм чела навремето, че е бил един от вдъхновенията му за Индиана Джоунс.

  3. Супер е тийзъра! 🙂 🙂

    И аз съм на мнение, че не може да се объркат нещата. 🙂 И да има малко от Индиана Джоунс! 🙂