„The Adventures of Tintin"

След като в началото на годината „Empire” ни представиха първия поглед над дългоочакваното кино приключение на Тинтин, „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” подготвяно от Стивън Спилбърг и Питър Джаксън, сега те ни представят и първия международен тийзър постер. В добавка към това, от  Ain’t It Cool News представиха и американската версия. Така феновете на комикса, на Спилбърг и Джаксън, на анимациите и на приключенските филми имат двоен повод за радост.

Вижте ги!

„The Adventures of Tintin"

„The Adventures of Tintin"

Това, което можем да кажем е, че постерите ни допадат адски много и като дизайн, и като усещане. Готино е, че международният плакат загатва за глобалния интерес към историята, докато американският е по-ограничен и се съсредоточава главно върху кораба „Еднорог”. Което ни подсеща да отбележим факта, че и на двата плаката липсва подзаглавието „The Secret of the Unicorn”.

Дали случайно то не е изоставено ще разберем утре, когато ще дебютира и първият трейлър!

Режисьор на „The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn” е Стивън Спилбърг. Продуценти са той и Питър Джаксън, а в ролите ще чуем (а и скрити под анимацията ще видим) Джейми Бел като Тинтин, Анди Съркис като капитан Хадок, Даниъл Крейг, Тоби Джоунс, Макензи Крук, Саймън Пег, Ник Фрост и Кари Елуис.

Българската премиерата  на филма е на 4 ноември 2011

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Еми май няма да излъжа, като кажа, че това е най-чаканият от мен филм след "Хобитът". 🙂 Просто дуетът Спилбърг и Джаксън предвещава нещо епично, а сега като разбирам, че и Стивън Мофат, когото обожавам покрай "Doctor Who" е писал сценария, направо очакванията са ми до небесата. 🙂 И постерите много ми допадат като атмосфера 🙂