Бен Стилър

Вече сме писали за „The Secret Life of Walter Mitty” и нищо чудно – проектът съществува от десетилетия. И все още не сме сигурни дали става дума за нова екранизация по оригинала на Джеймс Търбър или римейк на филма от 1947-ма. Също така, след като режисьори като Рон Хауърд, Стивън Спилбърг и последно Гор Вербински и актьори като Джим Кери, Майк Майърс, Саша Барон Коен, Уил Феръл и Оуен Уилсън се отказаха, доскоро не беше ясно и кой ще се заеме с предизвикателството.

Последно се чу, че Бен Стилър се интересува от главната роля, след като нов сценарий от Стийв Конрад („The Pursuit of Happyness”) го впечатлил, но не било ясно кой ще е режисьорът. Въпреки че не е никак сигурно, сега Twitch обявяват, че Стилър не само иска да играе главната роля, но и да режисира. Засега планът е той да приключи участието си в „Neighborhood Watch” и да започне снимките на „Walter Mitty” през януари 2012.

Разбира се, при този проект нищо не е сигурно, но идеята ни допада – Стилър ни радва като режисьор и въпреки очевидния му афинитет към комедиите, благодарение на „Тропическа буря” и „Reality Bites” подозираме, че ще справи с господин Мити. А и е енергичен тип, а точно този проект има остра нужда от раздвижване.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments