Въпреки че режисьорът на „The Colony” Джеф Ренфро не ни вдъхва особено доверие – не сме гледали нито един от филмите му, но съдейки по оценките им, едва ли сме изпуснали нещо – изпитваме известно любопитство към канибалския му хорър „The Colony”, първо, защото става въпрос за хорър и второ, защото е с участието на Лорънс Фишбърн и мега-любимеца ни Бил Пакстън.

Ако и вие сте като нас, хвърлете едно око на първата снимка от филма, както и на официалния синопсис.

The Colony - Лорънс Фишбърн

Под ледената повърхност оцелелите в Колония 7 се борят за живота си, докато хранителните запаси намаляват, а температурата продължава да пада. Раздирани от болести и вътрешни конфликти, колонистите подозират най-лошото, когато загубват контакт с Колония 5 – единственото друго известно убежище. Преследваният от трагичното си минало механик Сам се присъединява към Бригс и водения от него екип, които се отправят на опасна експедиция да открият какво всъщност се е случило. След тежкия преход те откриват, че причините са далеч по-лоши, отколкото са си представяли и сега, Колония 7 трябва да води свирепа битка, за да осигури оцеляването на човечеството.

Не сме съвсем сигурни, но май става въпрос за същия проект, който трябваше да бъде режисиран от Патрик Татопулус. Не, че има някакво значение, де.

На този етап е трудно да коментираме каквото и да е и за целта ще трябва да изчакаме поне първия тийзър. Колкото и зле да е той обаче, ние при всички случаи ще искаме да видим филма заради Пакстън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Даа и аз много уважавам Бил Пакстън и като актьор и като режисьор!Това определено ще се гледа..

  2. Не знам за вас, но мен снимката ме кефи на Макс.. има някаква мистика, мистицизъм, мрак и напрежение в нея… страх от неизвестното…. Ако целия стил на филма е такъв ще е супер наистина… Надявам се.
    както и синопсиса.. Не че не сме чували хиляди подобни синопсиси, но тук може да излезе нещо много различно и оригинално. И аз искрено се надявам да е така…
    Ще се радвам страшно много ако наистина е така… И ще се радвам да излезе наистина качествен филм, защото от тази новина виждам, че просто има огромен потенциал… 🙂
    Аз знам какво ще излезе накрая, но искрено се надявам да греша…. 🙁

  3. @AzUrAL
    Евала! Пакстън маже! 🙂

    @heinrich
    Направо ме изненада. Обикновено, плюеш по такива филми. 🙂 🙂
    И аз се надявам да е готин филма. Аз вина ги на това се надявам. То има ли смисъл да се надяваме на обратното? Знам, че има и такива хора, не искам да ми отговаряте, просто им се чудя.