Зад щита на „Капитан Америка”

Рекламната кампания на „Капитан Америка” не е една от най-агресивните и това доста ни допада. Не, че е я няма никаква де, просто не е толкова масирана и (досадна), колкото на „Х-мен: Първата вълна” или на „Зеленият фенер”, да речем. Последния път, когато пуснахме нещо от филма бе в началото на месеца, когато видяхме няколко разочароващи „character posters” и два ТВ спота, които леко развалиха приятното чувство, което остави у нас първият пълен трейлър.

Предполагаме, че сега с наближаването на премиерната дата, това рекламно спокойствие ще се промени, но стига да виждаме неща като това кратко филмче за щита на Капитан Америка, който е основна част от митологията на образа (нещо като Мьолнир за Тор), всичко ще бъде наред. В почти четири минутното клипче ще видите доста кадри от филма, както и интервюта с продуцента на филма и президент на „Marvel Studios” Кевин Файги, режисьора Джо Джонстън и самия Капитан Америка Крис Евънс.

Трябва да сте слепи, за да не видите, че цялата работа е благодарение на Norton, но ние все пак да кажем.

http://www.youtube.com/watch?v=IGeHa2_7Tyg

„Капитан Америка” е режисиран от Джо Джонстън, а в ролите са Крис Евънс, Станли Тучи, Хюго Уийвинг, Хейли Атуел, Томи Лий Джоунс, Нийл Макдоноу, Себастиян Стан и Тоби Джоунс.

Премиерата е 29.07.2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *