„Капитан Америка”

От два месеца – откакто видяхме приятния пълен трейлър на филма – на фронта на „Капитан Америка” не се беше случвало нищо съществено и предвид наближаващата премиерна дата, беше крайно време да видим нещо ново.

Раздвижването идва под формата на два ТВ спота и три „character” постери на Red Skull (Хюго Уийвинг), Пеги Картър (Хейли Атуел) и самия Капитан Америка (Крис Евънс), които достигат до нас благодарение на CineMarcado:

„Капитан Америка” - Red Skull (Хюго Уивинг) плакат

„Капитан Америка” - Пеги Картър (Хейли Атуел) плакат

„Капитан Америка” - Капитан Америка (Крис Еванс) плакат

Ъмммм… Като че ли не сме много доволни. Red Skull разбира се радва, но като че ли позата му е малко тъпичка – все едно се е наредил на стена при изпълнение на пряк свободен удар, дори се е хванал за чатала, както си му е реда. Едно плакатче с първата снимка, която видяхме на Red Skull би било далеч по-добро.

Пеги Картър изглежда като дружинната, която току-що ви е хванала да тичате по коридора и сега гледа неодобрително, а Капитан Америка… нека само кажем, че предишният плакат с него беше класи над този.

Вижте и два ТВ спота от филма благодарение на TheMovieBox:

http://www.youtube.com/watch?v=mvV2yfLTjUk

http://www.youtube.com/watch?v=JE4rX3vfkfE

„Капитан Америка: Първият отмъстител” е режисиран от Джо Джонстън, а в ролите са Крис Евънс, Станли Тучи, Хюго Уийвинг, Хейли Атуел, Томи Лий Джоунс, Нийл Макдоноу, Себастиян Стани Тоби Джоунс.

Премиерата за България е 29.07.2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *