Мъпетите - The Muppets

Първите два, пародийни трейлъра на „Мъпетите” ни оставиха някак равнодушни, което не беше приятно, защото по принцип сме големи фенове. Сега отново става въпрос за пародия и въпреки че този похват се поизтърка (дори в самия трейлър е засегнат този проблем), за първи път сме напълно доволни от това, което виждаме и дори се позасмяхме няколко пъти. Освен това сме супер доволни и от появата на най-големите ни любимци Статлър и Уолдорф. Жестоки, просто!

Вижте за какво става въпрос! It’s Not Easy Being Green, индийд!

Ами да, забравихме да споменем Крис Купър, който – каква изненада – е супер. И не знаем, може просто да сме в настроение, но дори и това „Не е на шведски, обещаваме” ни е забавно!

По време на почивката им в Лос Анджелис, Уолтър – огромен фен на Мъпетите и чисто нов герой, който можете да видите за първи път по-долу – и приятелите му Гари (Сийгъл) и Мери (Адамс) разкриват подъл план на очарователно кръстения нефтен магнат Текс Ричман (Крис Купър). Той възнамерява да изравни със земята театъра на Мъпетите, за да постави нефтена сонда и да се възползва от наскоро откритите залежи под бившия клуб на Мъпетите. За да съберат 10-те милиона нужни за спасяването на театъра, Уолтър, Мери и Гари помагат на Кърмит да събере всички мъпети, разделили се отдавна. Сега Мис Пиги е моден редактор в Париж, Фози има група, с която свири в казино в Рино, Животното е в клиника, където се опитва да се научи да контролира гнева си, а Гонзо е бизнес магнат.

Сред звездите, които ще се мернат в „The Muppets” са не само Ейми Адамс, Джейсън Сийгъл и Крис Купър, но и Емили Блънт, Джон Кразински, Зак Галифанакис, Селена Гомес, Нийл Патрик Харис, Ед Хелмс, Джак Блек, Дани Трехо, Рашида Джоунс, Рики Джервейс, Кейти Пери, Упи Голдбърг, Били Кристъл, Мики Руни, Алън Аркин, Френч Стюарт, Лайза Минели, Уанда Сайкс, Джуд Хърш, Кати Грифин и Дейвид Грол от „Foo Fighters”, но не всички са 100% потвърдени.

Българската премиера на филма е на 27 януари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments