“Тримата мускетари 3D”

Веднъж вече споменахме “Тримата мускетари” на Пол У. С. Андерсън с думите “проект, който засега успяваме да игнорираме доста успешно”. Е, май е време да му обърнем малко внимание – Коледа е и какво по-хубаво от това да оплюваме Андерсън, който не само е пълен некадърник, но и има наглостта да се каза Пол Андерсън.

А сега за филма и първата снимка: Логан Лерман в ролята на младия Д’Артанян изглежда просто абсурдно с дългата си косица, Матю Макфейдън е Атос, а Люк Евънс би трябвало да замайва местните девици в ролята на Арамис. Поне Рей Стивънсън 100% ще е супер като Портос. Във филма ще видим още Кристоф Валц като злия кардинал Ришельо, Орландо Блум като Бъкингам и Мила Йовович като злата и изкусителна Милейди. И имайте предвид, че ако вече тръпнете в очакване, ще трябва да почакате почти цяла година, защото премиерата е октомври 2011.

Само на нас ли ни се струва, че в този проект има нещо нередно? Да, жена му е тук, но къде са зомбитата? Къде са бързите коли? Къде са оръжията? И ако наистина е просто исторически екшън, защо пък 3D? Едно е сигурно, няма да е “Робин Худ”, каквото и да си мисли Матю Макфейдън по въпроса. Но изглеждаше супер във филма на Ридли Скот и явно брадата му е харесала, защото – макар и значително по-подредена – тя се завръща!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *