Immortals

Когато преди няколко дни ви представихме втората партида „character posters” на митологичния екшън „Immortals” („Войната на боговете”) на индийския режисьор Тарсем Сингх („Клетката” и римейкът по българския „Йо-хо-хо”, „Падането”), ви споделихме, че поне засега не сме впечатлени по никакъв начин от това, което виждаме от филма.

Надявахме се с втория трейлър, който е представен от Ryan Seacrest (WTF?!) нещата да се подобрят, но за съжаление не се случва нищо такова. Все още имаме впечатления само за „all style and no substance”, при това голяма част от визуалното измерение на филма, както неведнъж сме споменавали,  изглежда като тотален „rip off” на „300”. Кофти изпълненията въобще не ги броим.

Най-тъпото в цялата работа е, че все пак искаме да видим филма. Наречете ни „movie whores”, но само заради няколко интересно изглеждащи момента сме склонни да преглътнем големи дози тъпотии и поза.

Години след Битката на титаните Хиперион (Мики Рурк) обявява война на човечеството. Той търси отдавна изгубения Лък на Епир, легендарно оръжие създадено от бога на войната Арес, което ще му позволи да освободи останалите титани от Тартар и да си отмъсти на Олимпийците, отговорни за падението им. В съответствие с древните закони, боговете не могат да вземат страна във войната между Хиперион и хората, затова задачата да защити родната си земя и да спаси боговете се пада на селянина Тезей (Хенри Кавил), който е избран от Зевс (Люк Еванс) и който може да разчита на помощта на жрицата Федра (Фрейда Пинто) и на изкусния крадец Ставрос (Стивън Дорф).

Режисьор на филма е Тарсем Сингх („Клетката”, „Падането”), а в ролите са самият Супермен Хенри Кавил, Мики Рурк, Фрейда Пинто, Люк Еванс, Стивън Дорф, Келан Луц, Джон Хърт и Изабел Лукас.

Българската премиера на филма е на 18 ноември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Всеки човек сигурно има различна представа затова как би изглеждал Зевс. Тази във филма, обаче, със сигурност е една от най- смешните. Люк Еванс като Зевс = 🙂 🙂 🙂

  2. Абсолютно! Трябва да има железен млат и кървав топор, защото иначе няма да става за нищо! 🙂