Класиката понякога напомня за себе си чрез творци в чудесната „златна“ възраст, в която могат да направят всичко и да изиграят всичко! Появи се трейлър на The Miracle Club и е истинско чудо как създателите на този филм са успели да съберат заедно Кати Бейтс, Маги Смит, Лора Лини, Агнес ОКейси и Стивън Рей, за да разкажат историята на едно приятелство и едно поклонническо пътешествие.

Режисьор е ветеранът Тадеуш ОСъливан, добре познат с работата си по телевизионни поредици като Call the Midwife и Silent Witness. И ако имаме желание да се позабавляваме с великолепни дами, доказали своето майсторство през годините, то трябва да се опитаме да издебнем The Miracle Club, ако успее да се вмъкне в потока на разпространение между блокбастърните екшъни.

Действието на The Miracle Club се развива в далечната 1967 година, а историята е свързана с три близки приятелки от Балигар, Ирландия, които мечтаят да посетят френския град Лурд, в който Дева Мария се явява в средата на XIX век на младата Бернадет, канонизирана 75 години по-късно за светица. С надеждата за чудо, трите дами се опитват да спечелят поклонническо пътуване, но ненадейно към тях се присъединява дъщерята на четвъртата им приятелка, която се прибира от близо 40-годишно пребиваване в Щатите у дома за погребението на майка си. Пътешествието на четирите жени връща спомени, всяка от тях трябва да направи равносметка на миналото, като дълбоките рани надали ще могат да зараснат като по чудо, но могат да бъдат излекувани със силата на приятелството и любовта…

Премиерата на The Miracle Club е на 12 юни в програмата на Трайбека и може да бъде очакван на екран в Щатите месец по-късно – 14 юли 2023.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *