Джеймс Манголд - „The Wolverine”

Наистина много се забавихме с тази новина, но то можеш ли да проследиш и обявиш всичко, което се случва около „The Wolverine”? То не бяха слухове, абсурдни предположения, официално потвърдени режисьори, на които слава богу им дойде акъла и се отказаха, и какво ли още не.

Друга причина да се позабавим е, че този проект далеч не е сред любимите ни – колкото и да ни обещават качествен екшън и въпреки всички уверения, че няма да е като „Х-мен началото: Върколакът”, ние пак имаме едно-две наум и 100 пъти предпочитаме да видим още един „Х-мен”, вместо още един, напълно излишен „Върколак”. Но все пак, нека проверим какво се случва на режисьорския фронт.

След напускане на Аронофски (който вече подготвя „Noah”, може би с Крисчън Бейл в главната роля и по последни данни ще режисира пилотния епизод на „Hobgoblin” на НВО), „20th Century Fox” обмисляха кой би могъл да поеме щафетата и изготвиха списък с 8 имена, сред които Дъг Лаймън, Хосе Падиля (който в момента подготвя „Робокоп”), Марк Романек (той официално отказа участие), Джъстин Лин и Антоан Фукуа. Според Deadline (с потвърждение от Variety) в крайна сметка „Fox” са се спрели на Джеймс Манголд, което лично според нас е добра новина.

За съжаление последният филм на Манголд е „Истинска измама” (отново за „Fox”, които явно са доволни от крайния резултат и от боксофиса), но да не забравяме, че е режисирал и „Identity”, „Ескорт до затвора” и „Walk the Line”. А и със сценарий от Кристофър МакКуори, не можем да повярваме, че го казваме, но може да се получи нещо гледаемо. Ще видим – ако всичко върви по план, снимките започват по някое време есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *