Хейли Джоуел Осмънд

Каква ирония! След като смятахме, че вече е „as good as dead”, момчето-чудо от „Шесто чувство” и „Изкуствен интелект” Хейли Джоуел Осмънд „възкръсва” за игралното кино с доста подходящо озаглавения „Wake the Dead”.

Става въпрос за екранизация на едноименния комикс на Стийв Найлс (“30 Days Of Night”), за която преди време ви съобщихме, че ще се продуцира от новосъздадената компания на рок-идола Сол “Slash” Хъдзън и която ще бъде режисирана от Джей Ръсел (“Легенда за езерото” и “Стълба 49”).

Сега от Variety съобщават, че Осмънд е първият актьор, който се присъединява към продукцията, която е грубо казано съвременна интерпретация на Франкенщайн, и той ще изпълнява ролята на „студент, който се опитва да възкреси мъртвата материя”. Както можете да се досетите, това води до кофти последици!

Напоследък Франкенщайн е повече от модерен. Последно научихме за подготвяната версия на Макс Ландис, в която историята е разказана от гледна точка на Игор, както и тази на Мат Толмах, която е описвана само като „модерна версия на романа на Мери Шели”. Това обаче, не е всичко – Гийермо дел Торо също планира екранизация на оригиналния роман на Мери Шели, Нийл Бъргър („Високо напрежение”) пък ще прави римейк на„Bride of Frankenstein” за „Universal”, Стюърт Бийти иска да режисира екранизация на комикса „I, Frankenstein”, а „Summit” работят по екранизация на предстоящия роман и нещо като алтернативна история на Виктор Франкенщайн, „This Dark Endeavor”, със сценарист Джейкъб Естес и по-важното, режисьор Мат Рийвс. Кои от всички тези заглавия ще стигнат до екран, не е ясно.

И последно, да се върнем на „Wake the Dead”. Чудим се как ли ще се справи Хейли Джоуел Осмънд. От снимките виждаме, че вече на нищо не прилича, та се надяваме поне играта му да е на висота.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Каква зомби диария ни чака, не е реално. Дано от цялото това блъвване на зомби филми 1 да си струва. Но надали ще е тоя. 30 Days Of Night беше нечовешки тъп. И вампирите бяха нечовешки тъпи. Всичко в тоя филм беше ТЪПО!

  2. Честно казано и на мен не ми харесва особено "30 Days Of Night"!

    Това обаче, ми е интересно да го видя. 🙂