Римейкът на „Mother’s Day” на Дарън Лин Боусман ( „Убийствен пъзел 2”, 3 и 4, както и на предстоящия „11-11-11”) е филм, който досега доста успешно ни се изплъзва, въпреки че е с участието на Ребека Де Морни, която обожаваме още от малки.

Филмът дебютира още миналата година на Fantastic Fest, но след това благодарение на незнайни за нас проблеми, официалната му премиерна дата многократно бе отлагана, като последната засега е 10 юни и този път, като че ли тя ще бъде спазена.

По този случай Bloody Disgusting представят ексклузивен клип от филма, който най-накрая успя да ни накара да се размърдаме. Вижте го!

Определено от всички актриси, които познаваме, Ребека Де Морни има една от най-психопатските физиономии – карала ни е да настръхваме не един или два пъти, без значение от жанра, в който е участвало в този момент. Очевидно тя е и едно от най-стойностните неща в този филм, който учудващо си спечели доста положителни ревюта.

Ако още не сте го направили, може да видите и официалния трейлър на филма.

Освен Ребека Де Морни в ролите ще видим Джейми Кинг, Шон Ашмор, Бриана Евиган, Франк Грило, Алекс Вега, Дебора Ан Уол и др.

„Mother's Day”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *