11-11-11

Придаването на важност на някакви дати от рода на 11.11.11 или пък тази, която подминахме преди няколко дни 11.02.2011 (огледална дата – ууууууу, айде да си запазим дата за женитба три години по-рано) ни дразнят точно толкова, колкото и вярата в зодии.

Не можем да отречем обаче, че когато те се използват за основа за някой и друг хорър филм, нямаме нищо против – едно от добрите попадения беше римейкът на  „Поличбата”, който дебютира на 6.6.6.

Предвид, че режисьор на „11-11-11” е Дарън Лин Боусман (“Mother’s Day” и „Убийствен пъзел 2”, 3 и 4) не очаквахме кой знае какво от този трейлър и въпреки това останахме разочаровани. Все пак отчитаме факта, че филмът се снима едва от няколко седмици и предполагаме, че тепърва предстоят да бъдат заснети интересни сцени и кадри, така че може и да му дадем втори шанс. Засега обаче си „отбелязваме датата”, за да го избягваме.

След трагичната смърт на жената и детето му, известният американски писател Джоузеф Кроун заминава за Барселона, Испания, за да се събере отново с отчуждения си брат Самуел и умиращия им баща, Ричард. Но съдбата има друг план за Джоузеф и скоро животът му се изпълва със странни случки и постоянното появяване на номер 11. Любопитството бързо се превръща в мания и Джоузеф скоро осъзнава, че този номер има ужасяващ смисъл, не само за него, но вероятно и за всички религии. Изолиран в чужда страна, Джоузеф скоро осъзнава, че 11/11/11 е нещо повече от дата – това е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

В ролите ще видим Тимъти Гибс, Майкъл Ландес и Уенди Глен. Премиерната дата я знаете.

По-долу може да видите няколко концептуални рисунки, както и тийзър постер на филма.

11-11-11

11-11-11

11-11-11

11-11-11

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ами може да се смени календара, например, въпреки че съм си свикнал с Грегорианският! Аз така си харесвам, че 13-ти се пада най-често в петък!