Алекс Прояс

Честно казано предпочитаме Алекс Прояс да се съсредоточи върху потенциалните си режисьорски проекти, сред които се открояват „Изгубеният рай” и „AMP”, но и това не е лоша новина – той възнамерява да продуцира фантастиката „Future Perfect” на Шейн Абес („Gabriel”), австралийски режисьор, който почти е режисирал „Първичен код”. Особено ни харесва обяснението на LA Times 24 Frames, че Прояс ще е „кръстник” на проекта.

Идеята е да се получи нещо като „Сектор 9” – утвърденото име на Питър Джаксън определено помогна на новака Нийл Бломкамп, а самият филм е със скромен бюджет, направен е извън Холивудската система, главният актьор е абсолютно непознат и разказва история, прекалено лична за повечето големи студия.

Това  е планът и за „Future Perfect”, който разказва за по-възрастен мъж и младо момиче, и двамата генетично усъвършенствани убийци, които бягат от неясни засега преследвачи. Сценарият е дело на Брайън МакГрийви и Лий Шипман, които в момента работят по два римейка – „Зоро” и „Дракула” – и това леко очерня „Future Perfect”, поне в нашите очи.

Но засега е рано да се каже какво ще се получи и още не е сигурно, че проектът въобще ще просъществува, така че това е поредната „ще ви държим в течение” новина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *