Зал Галифанакис

Los Angeles Times съобщават, че звездата от “Последният ергенски запой” Зак Галифанакис е получил предложение да изпълни една от главните роли в предстоящата комиксова екранизация на Робърт Швентке („БСП”) озаглавена “R.I.P.D – Rest in Peace Department”, където най-вероятно ще си партнира с Райън Рейнолдс.

Филмът е екранизация по едноименния комикс на „Dark Horse” и разказва за управление (R.I.P.D.), където мъртви полицаи се грижат за прилагането на закона. Рейнолдс е в ролята на Никълъс Круз, който е убит от неизвестен извършител и за да разкрие убиеца си, се нагърбва със 100 години служба в управлението. А ако Зак Галифанакис се съгласи да участва, той ще изпълни ролята на партньора на Круз, Рой Пауъл, който е описван от продуцента Нийл Мориц като “стрелец, който е мъртъв от стотици години”.

Лично на нас ще ни е интересно да видим какво ще направи Галифанакис с подобна роля и ако се случат нещата, се надяваме той да се нагоди към образа, а не обратното, защото историята ни допада и имаме нужда да го видим как играе, а не как изкривява всичко, за да му пасне на кретенския имидж, както прави във всичките си филми напоследък.

Според 24 Frames от „Universal” планират снимките на “R.I.P.D” да започнат това лято, а световната премиера да бъде през 2012-та година. Дали това слага край на плановете на Рейнолдс да участва в „Deadpool”, все още не е ясно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *