Райън Рейнолдс - R.I.P.D.

Напоследък често пишем за Райън Рейнолдс – покрай „Buried”, слуховете за Deadpool и предстоящото приключение на Зеления фенер – но какво толкова? Лека-полека съпругът на Скарлет Йохансон се превръща в истинска звезда и току виж успял да изтрие спомена за „Блейд: Троица”. И новият му проект ще помогне – според Deadline вече имаме официално потвърждение, че Робърт Швентке ще режисира екранизацията на „R.I.P.D.” с Рейнолдс в главната роля.

„R.I.P.D.” е комикс, разбира се, и звучи доста обещаващо: „Добре дошли в управление „Rest in Peace”, където усърдните, макар и мъртви полицаи прилагат закона и отговарят пред един шеф… Да, точно той. Ник Круз е убит от неизвестен извършител и се нагърбва със 100 години служба в R.I.P.D., за да открие убиеца си. За съжаление мисията му ще го отведе в ада. Буквално!” Ще видим…

И докато всички се чудят какво означава „R.I.P.D.” за „Deadpool” и дали ще остане време за The Merc with the mouth (особено ако след „The Change-Up”, „Safe House” с Дензъл Уошингтън и „R.I.P.D.”, Рейнолдс ще трябва да участва и в продължение на „Green Lantern”), ние искаме да знаем каква е тази история с акронимите и Робърт Швентке? Но ако съдим по трейлърите на „БСП”, май са му на късмет. Сега остава да гледаме и самия филм.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *