Арми Хамър

Преди няколко седмици ви съобщихме, че Райън Гослинг има шанс да изпълни ролята на Самотния рейнджър в подготвяния от Джони Деп, Гор Вербински и Джери Брукхаймър римейк на старото иконично радио и тв шоу „The Lone Ranger”, но тази новина много бързо бе опровергана.

Този път обаче опровержение няма да има, защото всичко е официално. Variety потвърждават, че Арми Хамър („Социалната мрежа”) е човекът, който ще се превъплъти в ролята на американски шериф, чиито живот е спасен от индианеца Тонто (Джони Деп) и който се превръща в маскирания отмъстител, борещ се за справедливост и защита на неоправданите, известен като Самотният рейнджър.

Искрено се радваме за Хамър, който след страхотната си роля в „Социалната мрежа” на Дейвид Финчър заслужено получава внимание. Първо бе избран за ролята на Клайд Толсън в биографичния филм на Клинт Истуд за ексцентричния директор на ФБР Джей Едгар Хувър, озаглавен „J. Edgar”, а сега ще има възможност да работи с Гор Вербински и по-важното да си партнира с Джони Деп.

Накрая, „Variety” съобщават още една добра новина – филмът може да започне снимки веднага след като Деп приключи с „Dark Shadows” на Тим Бъртън и премиерата му може да е още следващата година, а не като се смяташе преди, през 2013-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *