„Хари Потър и Даровете на смъртта 2”

С наближаването на 15 юли и премиерата на втората част от „Хари Потър и Даровете на смъртта”, последния филм за очилатия магьосник, нови снимки плъзнаха из нета. Ако сте в настроение за фентъзи екшън и изненадващо, Невил, вижте ги по-долу. Също така, можете да си припомните първия плакат (съвсем в стила на Потър франчайза) и първия официален поглед зад кулисите.

„Хари Потър и Даровете на смъртта 2”

„Хари Потър и Даровете на смъртта 2”

„Хари Потър и Даровете на смъртта 2”

„Хари Потър и Даровете на смъртта 2”

Във втора част от епичния финал на сагата, битката между добрите и лошите сили в магическия свят ескалира във война. Залогът никога не е бил по-голям и никой не е в безопасност. Но Хари Потър е този, който трябва да направи най-голямата жертва в кулминационния сблъсък с Лорд Волдемор. Всичко свършва тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

  1. Някак спонтанно възкликнах. 🙂

    Просто тази новина е като боб, ама без наденица… 🙁 🙁

  2. С риск да ме накажете с обичаното от Дринов мъчение: "Катран и пера", за тая ваканция мисля да си сваля всички части на Потърчо. Гледал съм само 2 филма, а пък наистина имам нужда от нещо различно. Било и хомо палавници с магически пръчици.

    И изгледах златните фантастики на 90-те +. "Сфера", "Смъртоносен хоризонт", "Контакт", "Червената планета", "Мисия до Марс"…..защо няма такива филми вече?

  3. MD…, силно ти препоръчвам да започнеш с „Хари Потър и Огненият бокал“. Обърни му по-специално внимание, има защо. Мисля, че г-н Дринов ще се съгласи с мен. Да?

  4. @MD…

    Има такива филми, обаче ще трябва да мине време за да ги оценим по същия начин.

    @HerMamut

    Да! И книгата и филма, са едни от най-добрите в серията. Все пак там за първи път се се появява Фльор. 🙂 🙂 🙂

  5. @Мамуте, благодаря за съвета. Ако първите части ми тъпеят ще си допия бутилката винце. Не съм чел нито 1 книга, нямам и намерение…та необременен ще ги изгледам. 😉 С Фльор дори и на кафе не сме ходили. :):):)

    @Дринов, единствено "Луна" и "Проект: Съншайн" ме накараха да се развълнувам, дори да се замечтая за още. И толкоз. За бливо 10-на години.

  6. @MD…

    Два, два! Кой ти ги дава? 🙂

    Понеже гледам, че пийваш винце и при филмите трябва да отлежат нещата за да придобият по-голяма сила. Ще видиш, че след двадесет години, когато погледнеш назад, ще има повечко стойностни филми.

  7. Не ми се надувай, бе, кюмюр. Апропо, това, че отговаряш на всеки пост ти прави чест. Как трошиш толкова енергия не знам. Отделно към умерената реч и обективизъм остави цифра добро впечатление у мен. За това си ви и аднах. Иначе съм ревнив към блогрола си.

    Определено имаш нещо у главата. Какво хуманитарно си завършил?

    Сега пия пак. И не, не съм битов алкохолик. Нямам пари за тоя стандарт. Проста пияница съм. Ама тия лекции ми зимат девствеността направо.

  8. Не винаги имам време да отговарям на всичко. Когато имам обаче, го правя, защото ми е кеф. 🙂

    Завършил съм (само семестриално) кино и телевизионна режисура и монтаж. Трябва да си снимам филма за да се дипломирам. 🙂 🙂

    Евала за питието! 🙂 Тези дни, ще празнуваме една година, не знам кога точно, но ще пусна една новинка по случая. Та ще се радвам да наминеш. Винаги има нужда от още една пиянка! 🙂