„Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2”

Всичко свършва на 15.07!

Само преди няколко дни видяхме първите кадри от предстоящия филмов завършек на мегауспешната поредица за Хари Потър, озаглавен „Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2” и ето, че е време и за първия плакат.

Честно казано, не можем да си представим по-подходящ плакат, който да илюстрира за какво точно става въпрос във филма. Това е моментът, за който феновете мечтаят от години. Моментът, в който Хари и Волдемор ще се сблъскат в епична битка, от която само единият от тях ще излезе жив.

Напрегнат и изчистен, без досадни надписи от по пет реда. Определено ни допада.

„Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2”

Във втора част от епичния финал на сагата, битката между добрите и лошите сили в магическия свят ескалира във война. Залогът никога не е бил по-голям и никой не е в безопасност. Но Хари Потър е този, който трябва да направи най-голямата жертва в кулминационния сблъсък с Лорд Волдемор. Всичко свършва тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. приятен начин за захват на пръчката 😉 явно пречи маникюра в стил „Ангелско сърце“ („…ако бях с рога и копита, щеше ли да ми повярваш?“) 😛

  2. @Къди – Мдам, такъв е захвата на самия Волдемор – още го има в четвъртата част, когато се дуелира с Хари на гробището. Преди всеки дуел участниците я поставят в такова положение пред лицата си и с рязко движение отмятат настрани с което показват, че дуела може да започне (поне в магическия свят).

    И аз намирам начина на държене на Волдемор малко странен, но той и без това в книгата си е странен 🙂 Както и Хари – всеки по свой собствен начин.

    Но плаката определено е добър – въпреки че съм чел книгата доста пъти, пак ще ми е интересно как ще предадат всичко на екран 🙂

    Поздрави

  3. Вай нямам търпение да излезе,това ще е хита на лятото с Трансформърс 3.А иначе жалко,че не видяхме Станислав Яневски(Виктор Крум) в Първа част на Даровете на смъртта.

  4. Не е трудно да се представи човек, че Волдемор показва среден пръст на Хари с помощта на пръчката 🙂 🙂 🙂

  5. А пък Хари с поглед му казва какво да направи с нея. Свързано е със място където слънцето не огрява. 🙂

    Аз така странно си държа химикалката. 🙂

  6. @ Кирил Вълков – разбира се, странността е едно от приятните разнообразия – в живота, пък и на екрана 🙂 при пръв поглед асоциацията ми беше (просъскани мисли на Волди) "ще те прееба, малко копеленце!" – хахаха (знам, че преувеличавам :P) и тъй като поредицата (кой знае защо) престана да ме изненадва/да ми поднася странности, вече изгубих трепета си към нея – ще дойде/ще мине! (p.s. и това е мое мнение като почитател на поредицата!)

  7. @ Дринов – че ти можеш ли още да пишеш с химикалка?! аз почти съм се отучила 😀 😀 😀 обичам да пиша и получавам писма (от старовремските) – това май ми остана от "писателството" 😉