„Запознай се с малките”

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Тениска Godfocker си спечлиха – Деяна Илиева и Пеньо Пенев. Честито! Представители на Форум Филм България ще се свържат с тях, с подробности как да получат наградата.

Запознай се с малките” вече е в кината и независимо дали като цяло ви харесва или не, сме сигурни, че моментът с The Godfocker” ви е сред любимите и няма да имате нищо против да си спечелите една от двете тематични тениски, предоставени от „Форум Филм България”.

Тениска "The Godfocker"

За целта трябва да отговорите на следния въпрос, с който не би трябвало да имате проблем, ако сте гледали филма:

Какво лекарство промотира Бен Стилър в „Запознай се с малките”?
–          Лекарство против диария
–          Лекарство за подобряване на потентността
–          Лекарство против оплешивяване

Десетгодишен брак с Пам, близнаци и безброй перипетии са били необходими на Грег за да мине на “ти” със своя твърдоглав тъст Джак. Сега обаче, след като пообеднелият родител е принуден да работи във фармацевтична компания, подозренията му към любимия му зет – медицинска сестра се завръщат с пълна сила. Така, когато цялата фамилия, включително и бившето гадже на Пам Кевин, пристигат за рождения ден на близнаците, Грег е изправен пред трудната задача да докаже на Джак, че той е мъжът в къщата. При всичките неразбории, шпиониране и тайни мисии, ще успее ли той да премине финалния тест на тъста си и да стане новият патриарх на фамилията? Или семейният кръг на доверието ще се разпадне, този път завинаги?

Не пропускайте филма в киносалоните от 24.12.2010.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments